Klaus Iohannis, CRITICI DURE la adresa PARLAMENTULUI

| 12 feb, 15:28

Klaus Iohannis a criticat decizia Senatului de a-l scăpa pe Varujan Vosganian de urmărirea penală. Într-un mesaj postat pe Facebook, Klaus Iohannis susţine că votul senatorilor "arată că nu s-a înțeles încă pe deplin necesitatea schimbării pentru care am pledat"

Citeşte şi: Varujan Vosganian scapă de urmărirea penală

"Mă așteptam ca Senatul să încuviințeze cererea DIICOT de începere a urmăririi penale în cazul senatorului PNL Varujan Vosganian. Votul senatorilor arată că nu s-a înțeles încă pe deplin necesitatea schimbării pentru care am pledat atât la consultările cu partidele politice parlamentare, cât și în recentul discurs ținut în plenul Parlamentului. În fața justiției, nu există decât o singură măsură: respectul față de lege, indiferent de persoană sau funcție", a postat Klaus Iohannis pe Facebook.

Citeşte şi: Vosganian, REACŢIE după ce a scăpat de urmărirea penală

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, în nenumărate rânduri, că unul dintre principalele obiective ale mandatului său este să scape România de corupţie, care a catalogat-o drept "o ameninţare la adresa securităţii naţionale".

Cel mai recent, Klaus Iohannis a vorbit despre lupta anti-corupţie într-un interviu acordat TV5 Monde.

"Lupta anticorupţie trebuie să continue cu intensitate mare, cum se poate urmări şi la ştiri, în aceste zile", a declarat în urmă cu o săptămână liderul de la Cotroceni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 feb, 16:14
dorina
parlament
Degeaba,dom' presedinte,cu astia nu te vei descurca.....Daca era pnl-ist pe bune,Vozganian renunta singur la calitatea de senator si la imunitate...Dar cum nu e,nici el si nici colegii senatori,situatia se prezinta cum se vede,adica nasol!Singura solutie ar fi dizolvarea parlamentului,s-ar sparge un ,,cuib,,de snapani imbuibati si nesimtiti...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ