Klaus Iohannis, declaraţia care îl va scoate din pepeni pe ILIESCU

| 22 noi, 2014

Președintele ales al României are o părere foarte proastă despre liderii PSD și în special despre Ion Iliescu, președintele de onoare și fondatorul partidului.

Poziția lui Klaus Iohannis este foarte clară pentru cei care au citit cartea ”Pas cu pas” pe care președintele ales a lansat-o în campania electorală.

În mai multe locuri, Iohannis a scris pasaje în care se vede clar că acesta consideră PSD un partid condus de lideri incompetenți și corupți.

Ion Iilescu: Neocomunistul care a furat Revoluția

Klaus Iohannis descrie în cartea sa cum a participat la Revoluția din 1989 și cu ce entuziasm a perceput acele evenimente. Asta până când gloanțele au început să șuiere pe deasupra capetelor manifestanților.

”La început a fost o atmosferă de entuziasm general. Am sperat că răsturnăm regimul, până când au început să șuiere gloanțele și atunci a fost mai straniu. Au existat momente când ne-a fost teamă tuturor”, spune Iohannis în cartea sa, conform evz.ro.

Citeşte şi: Ce spune Ion Iliescu despre Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ