Klaus Iohannis, despre a doua sa carte: Este o istorie despre cum ne-am luat țara înapoi

| 22 mai, 12:30

Președintele Klaus Iohannis îi invită pe cei peste 1,5 milioane de fani de pe Facebook la lansarea celui de-al doilea volum autobiografic, intitulat „Primul pas”, care va avea loc la Romexpo. Președintele subliniază că această carte nu este una oarecare, ci este o istorie despre cum ne-am luat țara înapoi.

"Sâmbătă, 23 mai, invit cu entuziasm toți iubitorii de carte la lansarea celui de-al doilea volum autobiografic, intitulat „Primul pas”, care va avea loc la Romexpo, începând cu ora 15.00. Nu este o carte oarecare, ci este o istorie despre cum ne-am luat țara înapoi.

Citeşte şi:  Noua carte a lui Klaus Iohannis, printre cele mai aşteptate volume la Bookfest

„Am inclus în acest volum cele mai proaspete impresii, cele mai intense emoții care mi-au transformat viața odată cu confirmarea victoriei în alegerile prezidențiale, primele angajamente și decizii, primele speranțe. Pe scurt, cele dintâi momente de sărbătoare, în cel mai plin sens, trăite ca Președinte al României.”, scrie Klaus Iohannis pe Facebook.

Citeşte şi:  Cum explică Klaus Iohannis episodul "Ghinion" şi cine este vinovatul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ