Klaus Iohannis, despre propunerea de suspendare a preşedintelui: Un exerciţiu de imagine nereuşit

| 09 sep, 2014

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a afirmat, marţi seară, la Ploieşti, că demersul lui Călin Popescu-Tăriceanu privind suspendarea preşedintelui Traian Băsescu este 'un exerciţiu de imagine nereuşit'.

'Este un exerciţiu de imagine, dar unul nereuşit', a declarat Iohannis într-o conferinţă de presă, întrebat fiind care crede că sunt motivele care stau la baza demersului fostului premier care doreşte o a treia suspendare a şefului statului.

Anterior, Klaus Iohannis a afirmat, în discursul susţinut în faţa a aproape o mie de membri ai ACL, că propunerea privind o nouă suspendare a şefului statului este 'un spectacol steril'.

'Ieri am văzut un nou exemplu de ce înseamnă un spectacol steril. Un politician care a venit să ne propună ca în ziua în care se alege un nou preşedinte să îl suspendăm pe vechiul preşedinte. Păi, nu este o prostie? Ăsta este tipul de politică pe care nu mi-l doresc', a spus Iohannis.

Citeşte şi: Antonescu, despre demersul lui Tăriceanu: Un număr de circ electoral modest care se va termina jalnic

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ