UPDATE Sondaj intern al PNL: Klaus Iohannis îl învinge pe Crin Antonescu în lupta pentru Cotroceni

| 20 iul, 2014

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Klaus Iohannis îl învinge pe Crin Antonescu în cursa internă din PNL pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale, arată sondajul realizat în interiorul partidului liberal.

UPDATE Sondajul a fost realizat de IRSOP la comanda PNL, cu o zi înainte de desemnarea candidatului la Prezidențiale în Delegația Permanentă, notează RomaniaTV.net.

Potrivit sondajului, realizat în perioada 10-17 iulie, pe un eșantion de 1.400 de oameni, Klaus Iohannis este cel mai clasat concurent al Opoziției în turul doi al cursei prezidențiale contra lui Victor Ponta.

Astfel, în turul doi al alegerilor prezidențiale, Victor Ponta ar obține 49% din voturi, iar Klaus Iohannis – 43%. De asemenea, 8% dintre cei chestionaţi nu l-au ales pe niciunul dintre aceştia sau au refuzat să răspundă.

CANDIDAȚI PREȘEDINȚIE 2014. În varianta cu Crin Antonescu drept candidat al PNL, scorul arată astfel: Victor Ponta - 53%, Crin Antonescu - 29%, în timp ce cei care nu știu sau nu răspund totalizează 18%.

Citește și: Alegeri Prezidențiale 2014. PNL îşi stabileşte luni candidatul la Preşedinţie

Sondajul a fost realizat prin metoda CATI și are o marjă de eroare de +-2.5%.

Date despre această posibilă înfrângere au fost publicate azi, pe surse.

CRIN ANTONESCU CANDIDAT. Surse din partid au relatat pentru stiripesurse.ro ca in cursul acestei seri va avea loc o intalnire preliminara intre Crin Antonescu, Klaus Iohannis, dar si alti lideri-cheie ai PNL, in care se va pune sondajul pe masa, se vor prezenta datele acestuia si candidatii vor avea ragaz pana maine sa-si puna la punct ultimele elemente ale strategiei.

Citeste si: Crin Antonescu candidat. Gruparea Iohannis a aruncat zarurile. Crin mai stă o tură

Este vorba de un singur sondaj in care ar fi fost masurate si alte tendinte politice, nu doar poza actuala a candidaturii la prezidentiale pentru cei doi candidati. Sursele citate spun ca atat Iohannis cat si Antonescu si-au dat acordul pe chestionare.

Citeste si: Un nou episod din Crin şi obsesia pentru Cotroceni

KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. In partid se avanseaza in acest moment doua variante. Unii spun ca raportul Crin – Iohannis este transant, de 30 la 70, altii sustin ca scorul e mai strans, de 40-60.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 iul, 2014
florin
dilema
ALOOO, CRINULE??
1. nu exista prieteni in capitalism, ci doar interese personale, de grup, de cumetrie
2.facerea de bine, se intoarce impotriva ta, tu l-ai adus inventand postul de primvicepresedinte. de ce el si nu eu?
3. ai dat vrabia din mana cu USL, cu guvernarea, cu presedentia la Senat, cu retragerea candidaturii?!!!!!!!!!!
4.ce consilieri ai avut tu in afara de arogantul si acoperitul dan mihalache?atotstiutorul si acoperitul gusa?pe unde au foat cei 2 la nastase, melescanu, geoana, etc au lasat desert, infrangeri, dihonie, esec, dezastru!!!
5.sotia ti-a ridicat moralul, te-a incurajat sa nu abandonezi??
6. grupul tau de incredere, europarlamentarii nu ti-au dat incredere?
7. de ce nu asculti de niorica nicolai?de venerabilul mircea ionescu quintus??
8. la cluj ai avut dovada respectului ardelean!daca inalta curte il infirma pe johanis in septembrie, dreapta ramane cu cr diaconescu si udrea? cam asa se vor face cartile de vulpea baSESCU!
9. de ce nu te -ai detasat de becali, fenechiu, rusanu, chiuariu, stavarache, etcde acoperitii de linga tine??
10.ce proiecte ai si cu ce echipa????

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ