KLAUS IOHANNIS, gest emoţionant

| 23 aug, 13:01

Politistul erou va fi inmormantat astăzi cu onoruri militare, la Cimitirul Ghencea Militar din Capitală, cupă ce trupul neînsufleţit al lui Gheorghe Ionescu a fost dus, sâmbătă, la Capela din Cimitirul Ghencea. Preşedintele Klaus Iohannis a făcut încă un gest emoţionat faţă de familia poliţistului.

Potrivit unor surse din cadrul Administraţiei Prezidenţiale, Klaus Iohannis a trimis o coroană de flori pentru a fi depusă la mormândul poliţistului Gheorghe Ionescu. Este al doilea gest pe care preşedintele în face pentru poliţistul ucis, după ce sâmbătă dimineaţa a anunat că a semnat decretul de conferire post-mortem a Ordinului Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS, mesaj cu prilejul Zilei Comemorării Victimelor Fascismului şi Comunismului

La începutul lunii august, omul de afaceri turc Abdullah Atas nu a respectat semnalele regulamentare de oprire ale polițistului și l-a acroșat cu mașina, după care l-a purtat pe capotă 400 de metri. Agentul a căzut apoi pe partea carosabilă. Șoferul, care consumase alcool, și-a continuat deplasarea aproximativ 3 km, până în comuna Pipera, unde a lovit un gard. Polițistul Gheorghe Ionescu a murit vineri dimineaţă, după trei săptămâni de comă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ