KLAUS IOHANNIS: Iarăşi o minciună a lui Victor Ponta. Sper să se termine

| 04 noi, 2014

Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a afirmat marţi că nu-şi doreşte ruperea unor părţi din România, adăugând că această idee este "o minciună" a premierului Victor Ponta, contracandidatul său.

"Nu doar că nu-mi doresc ruperea unor părţi din România, eu îmi doresc o Românie puternică, am spus-o de când am candidat la preşedinţia partidului. Nici vorbă de aşa ceva, este iarăşi o minciună a dl Ponta. Dl Ponta minte într-una, minte că aş vrea să rup Ardealul, minte că vreau să voteze ardelenii împotriva oltenilor, minte dl Ponta că vreau să tai pensiile şi aşa mai departe. Ne-am obişnuit cu aceste minciuni. Sper să se termine", a declarat Iohannis într-o conferinţă de presă.

În ceea ce priveşte o posibilă susţinere a sa în turul doi al prezidenţialelor din partea Partidului Popular Maghiar din Transilvania, Iohannis a spus că se bucură de toate voturile.

"Eu mă bucur de toate voturile care vin spre mine din partea cetăţenilor români, indiferent de etnie sau religie. Dacă lideri politici afirmă că mă votează, înseamnă că programul meu i-a convins. În chestiunea autonomiei etnice cunoaşteţi punctul meu de vedere, pe care l-am mai exprimat de multe ori. Eu sunt adeptul regionalizării doar pe criterii administrative şi dacă prin această regionalizare se produce o modernizare a administraţiei publice şi dezvoltare economică. Or, o regionalizare pe criterii etnice nu poate să ducă la aceste rezultate", a afirmat candidatul ACL la Preşedinţie.

Klaus Iohannis a subliniat că ar fi un lucru bun să fie votat de români.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ