Klaus Iohannis, despre alegerile în două tururi: Este o idee foarte bună. Cum a reacţionat Dacian Cioloş

| 24 ian, 14:49

Președintele Klaus Iohannis a declarat duminică, la Iași, că ideea alegerilor pentru funcția de primar în două tururi de scrutin este foarte bună, el adăugând că schimbarea legii actuale depinde de partidele parlamentare și de Guvern și le dorește acestora să găsească "cea mai înțeleaptă soluție".

"Ideea este, sigur, foarte bună. Întrebarea se pune dacă se mai poate, cu așa puțin timp înainte de alegeri, schimba legea. Asta este o decizie a partidelor parlamentare și, sigur, în oarecare măsură, a Guvernului. Eu le doresc să găsească cea mai înțeleaptă soluție", a afirmat șeful statului.

Citeşte şi:  Alina Gorghiu: Orice metodă constituțională prin care se ajunge la alegerile în două tururi pentru primari e binevenită

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat că orice fel de metodă prin care se ajunge la alegerile în două tururi pentru primar este binevenită atât timp cât respectă legea și Constituția.

Citeşte şi:  Liviu Dragnea: PSD se opune ferm modificării legilor electorale prin OUG cu patru luni înainte de alegeri

Pe de altă parte, PSD se opune ferm modificării legilor electorale, legi organice, prin ordonanță de urgență cu patru luni înaintea alegerilor și a transmis în acest sens un punct de vedere premierului, conform liderului Liviu Dragnea.

Citeşte şi:  Dacian Cioloș, despre alegerile în două tururi: Studiez toate variantele posibile

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 feb, 12:33
ZuxEvzXvvt
0VUFJmhB
folosit argumente biiclbe dar acum este clar ca dvs nu credeti in Dumnezeul prezentat in Biblie deci aceste argumente nu va ajuta. Nu pot sa va demonstrez existenta lui Dumnezeu. Pot doar sa va dau argumentul teleologic care prezinta doar evidenta (universul) ca Dumnezeu exista. Daca acceptati acest argument si sunteti agnostic sau sunteti teist in ceva forma atunci putem discuta despre moralitate. Daca va numiti crestin si acceptati Biblia ca si inspirata de Duhul lui Dumnnezeu, atunci si numai atunci putem folosi argumente teologice in a dezbate subiectul de fata. Pana atunci nu are rost sa mai polemizam
24 ian, 21:23
MARIA
Furtuna gandirii pozitive
CASTIGI GARANTAT! Nu conteaza daca esti student, casnica, somer sau angajat! Daca vrei sa castigi bani in plus , aici chiar poti sa castigi! Avem o echipa minunata si un program pas cu pas special conceput pentru ca tu sa reusesti , in cel mai scurt timp sa-ti rotungesti veniturile! Garantat! Cere acum mai multe informatii la adresa [email protected]
24 ian, 19:39
Simona
Cautam colaboratori
Cautam URGENT dezvoltatori afacere online pentru PUBLICARE ANUNTURI
Ce oferim:
-instruire gratuita sub forma unor lectii trimise prin email
-scrisoare de recomandare
-posibilitatea de a lucra comod la domiciliu pe calculator in functie de disponibilitate (part-time/full time)
-contract legal de comision
-plata se calculeaza in functie de implicare si realizari.
Cerinte:
-cunostinte minime PC;
-timp la dispozitie 2-3 ore pe zi
-calculator si conexiune internet;
-seriozitate, abilitate, rabdare si persevrenta.
Nu este necesara experienta.
Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati cu noi.
Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa de e-mail: [email protected]
Oferim si solicitam seriozitate!
In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati!
Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24ore.
24 ian, 19:19
liviuioan
--- mainile---
--intinse- sa apuce sforile ; alba / neagra . Acum, Emil Constantinescu la Ruginoasa, chiar semana cu A.I.CUZA - si el a incercat acelasi lucru, pus in practica de Cuza in 1864 si a fost atins de blestem . NEPRETUITUL- cu, caciula si Chirtoaca, fara EBBA--seamana cu -DANUT MIHALACHE .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ