Klaus Iohannis îl atacă dur pe Victor Ponta

| 23 oct, 2014

Candidatul Alianţei Creştin Liberale (ACL) la prezidenţiale Klaus Iohannis a declarat joi la Tecuci la un miting electoral că preşedintele României trebuie să fie un om al românilor şi nu al structurilor.

'Nu se poate ca Victor Ponta să fie preşedinte pentru că preşedintele României nu trebuie să fie un om manevrat din spate, un om manevrat de structuri, preşedintele României trebuie să fie un om liber. Preşedintele trebuie să fie al românilor, nu al instituţiilor, nu al structurilor. Eu sunt un om liber', a declarat Iohannis.

Klaus Iohannis a participat alături de liderii ACL Vasile Blaga, Ludovic Orban, Mihai-Răzvan Ungureanu la un miting electoral la Tecuci în judeţul Galaţi, la care au participat câteva mii de persoane.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 oct, 2014
Mihai Nitu
NU pentru Iohannis!
Va inteleg ca sunteti sustinator, dar nu cred ca este normal sa gafezi in asemenea hal, sa ne amintim: citez "cu doar câteva zile înainte, Klaus Iohannis făcea dovada faptului că nu știe care este valoarea salariului minim pe economie sau cea a salariului mediu în orașul al cărui primar este." Nu mai zic de gafa colosala: CITEZ " Chiar dacă Iohannis a declarat că cele șase case au fost achiziționate din bani strânși din salariul de profesor și meditații, acesta nu a știut să răspundă la o întrebare simplă - cât costa o oră de meditații. „Nu-mi amintesc, dar putem sa verificam”, a spus Iohannis. Jurnalistul l-a întrebat dacă primea banii în mână sau în plic sau în alta variantă, dar prezidențiabilul nu a putut răspunde nici la această întrebare. „Nu imi amintesc”, a spus Iohannis din nou. "
24 oct, 2014
tyrex
Bai sasalau cretin tu vorbesti de manevrare si de lins pingele tu care esti cel mai scirbos si jegos lingator de kur la spatele lui bashinescu.?
Bai oligofrenule tu sa spui unde sunt copii vinduti de tine, cum ai smecherit casele oamenilor in folosul tau, cum ai bagat la greu fara numar pachetele de bani din mita si afaceri ilicite cu energie elctrica in judet, cum omul tau dadea rondul si facea cheta pentru buzunarul tau saptaminal de la oamenii de afaceri din Sibiu etc etc. Mars in matta de sasalau impertinent ca i-ti faci neamul de ocara. Pe linga Ponta ( desi si ala e inca necopt la minte si are destule probleme) esti un vierme, un gunoi care mai si mirosi urat. Ciocul mic zdreanta.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ