Klaus Iohannis, întâlnire cu înalţi oficiali din Germania

| 15 aug, 2014

Prezidențiabilul Klaus Iohannis a profitat de calitatea sa de primar al Sibiului și s-a întâlnit cu serie de parlamentari germani. Întâlnirea poate fi considerată și un semnal de sprijin al Germaniei, pentru candidatul Klaus Iohannis.

"Am primit astăzi la sediul Primăriei Sibiu vizita unei delegații din Parlamentul Republicii Federale Germania condusă de domnul Klaus Brahmig, președinte al Comisiei de Turism din cadrul Parlamentului Germaniei. Din delegație au făcut parte și dr. Bernd Fabritius, domnul Heiko Schmelzle și dr. Alexander Vollmert, membri ai Parlamentului Germaniei.

Am vorbit despre situația minorității germane în Sibiu și în România, despre sistemul de educație în limba minorității germane, dar și despre Sibiu ca oraș multicultural, multietnic și multiconfesional și despre politica națională. Parlamentarii germani au fost încântați să constate legăturile economice foarte solide între Sibiu și Germania prin intermediul firmelor germane care își desfășoară activitatea în oraș. De asemenea, oaspeții au subliniat importanța faptului că Sibiu atrage un număr important de turiști din Germania, ceea ce dovedește o strategie serioasă în acest domeniu și faptul că Sibiul are atuurile să atragă o categorie exigentă de turiști”, a precizat Iohannis, la finalul întâlnirii.

Citeşte şi: Herr Pinocchio Iohannis, sau cum să improvizezi o campanie electorală doar din minciuni

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ