Klaus Iohannis îşi lansează autobiografia, vineri, în curtea Primăriei din Sibiu

| 01 oct, 2014

Preşedintele PNL, primarul Klaus Iohannis, candidat al ACL la Preşedinţie, îşi va lansa vineri, la ora 16.00, volumul autobiografic, intitulat 'Pas cu pas', în curtea interioară a Primăriei Municipiului Sibiu, unde, pentru prima dată în cei 14 ani de când este primar, edilul şef va da autografe şi va vorbi şi de viaţa sa privată.

Klaus Iohannis retrasează în cartea 'Pas cu pas', apărută la Curtea Veche Publishing, momentele cheie ale vieţii sale publice - unele însoţite de fotografii reprezentative, cu unele incursiuni în viaţa sa privată. Totodată, în volum pot fi găsite povestiri şi istorii sibiene, cât şi ideile sale despre comunitate, administraţie publică şi multe altele.

'Am adunat în această carte momente din viaţa publică, încercând să refac, din ceea ce a selectat memoria, traseul profesional care m-a adus de la catedra de fizică la ipostaza de candidat pentru preşedinţie. Am inclus în ea şi lucruri personale, dar nu am făcut o neapărat pentru a răspunde curiozităţii celorlalţi. Am recuperat acele întâmplări, întâlniri sau detalii care au spus ceva despre felul în care m-am format, despre valorile pe care le am preţuit. Identitatea mea personală a umplut, prin intermediul faptelor, dar şi prin aceste principii în care am crezut, rolul de persoană publică pe care l-am ocupat mai bine de paisprezece ani ', a spus Klaus Iohannis.

Aceste consideră că 'a venit timpul ca valorile performanţei să fie puse în acţiune tocmai pentru ca aspiraţiile de atâta amar de timp să se transforme, în sfârşit, în realităţi palpabile: stabilitate economică, bunăstare şi certitudinea că ne-am înscris, pas cu pas, pe drumul care trebuie'.

Volumul 'Pas cu pas' a apărut în librăriile din Sibiu, la începutul acestei săptămâni. Volumul are peste 200 de pagini şi costă 15 lei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ