Klaus Iohannis l-a invitat pe Barack Obama în România

| 29 sep, 21:22

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți că l-a invitat pe omologul său american, Barack Obama, să efectueze o vizită în România.

Președintele Klaus Iohannis și soția sa Carmen au participat luni seara la recepția tradițională oferită de președintele SUA, Barack Obama, liderilor care participă la summitul ONU.

Întrebat dacă a discutat cu președintele Obama și când intenționează să meargă la Casa Albă, Iohannis a răspuns că l-a invitat pe liderul american să efectueze o vizită în România, scrie Agerpres.

Citeşte şi:  KLAUS IOHANNIS: ONU să fie mai puţin tolerantă cu conflictele din Transnistria, Georgia şi Nagorno-Karabah

"A fost o întâlnire scurtă și caldă. Am schimbat câteva fraze, am făcut o poză împreună. A fost foarte bine. (...) Eu l-am invitat în România și se lucrează. Diplomații noștri lucrează la vizite bilaterale și când vom ști o să vă informăm", a spus Iohannis.

Șeful statului a fost întrebat și dacă a primit un răspuns cu privire la invitația pe care i-a adresat-o lui Obama.

"Răspunsurile întotdeauna sunt pozitive, noi suntem politicoși", a conchis Iohannis. Șeful statului s-a întâlnit marți cu ofițeri români angajați în structurile de securitate ale ONU.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 sep, 01:09
Filip
Proiect
“Atunci cand iti este evident ca nu’ti poti atinge scopul nu schimba scopul, ci schimba metodele de actionare!” ~ Confucius

Colaborare cu bani din prima luna! 100-285 € lunar! Iti oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa poti castiga imediat bani, 100 € lunar (part-time) sau 285 € lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Pentru mai multe detalii trimite cuvantul PROIECT la adresa de e’mail: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ