Klaus Iohannis l-a numit pe Bogdan Chirițoiu pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Concurenței

| 05 mar, 15:08

Președintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru numirea lui Bogdan Chirițoiu în funcția de președinte al Consiliului Concurenței pentru încă un mandat de 5 ani, transmite Administrația Prezidențială.

Klaus Iohannis a semnat și un decret pentru numirea lui Otilian Neagoe în funcția de vicepreședinte al Consiliului Concurenței, pentru un mandat de 5 ani.

Tot joi, șeful statului a semnat și un decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea OUG 77/ 2014 privind procedurile naționale în domeniul ajutorului de stat, precum și pentru modificarea și completarea Legii concurenței 21/1996.

Un comunicat de presă remis de către Guvern în decembrie 2014 preciza că OUG 77/2014 prevede unele măsuri pentru eficientizarea activității Consiliului Concurenței, pentru asigurarea concordanței între prevederile din Legea concurenței și cele din legislația specifică înalților funcționari publici.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 mar, 16:22
GOGU
PARDON!
CINE MAI ESTE SI ASTA??!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ