Klaus Iohannis, mesaj către protestatari: V-am văzut, v-am auzit. Voi chema la consultări şi societatea civilă

| 05 noi, 12:14

Klaus Iohannis le-a transmis joi celor care au ieșit în stradă zilele acestea că va ține cont de solicitările lor. Totodată, preşedintele a anunţat că pe lângă discuțiile cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou premier, va avea consultări și cu societatea civilă pe acest subiect.

"Am urmărit aseară cu mare atenție manifestațiile de stradă. Sunt foarte mulțumit, au fost manifestații fără violență, fără exagerări și am un mesaj foarte important pentru toți cei care au fost și aseară și alaltăieri în stradă: v-am văzut, v-am auzit, voi ține cont de solicitările voastre", a spus șeful statului, la Palatul Cotroceni.

Citeşte şi: Iohannis: Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei, este PREMIERUL INTERIMAR. Preşedintele cheamă oamenii din stradă la Cotroceni

El a anunțat că, în continuarea consultărilor cu partidele parlamentare pentru desemnarea unui nou premier, va consulta societatea civilă și "strada".

"Am decis ca în continuarea consultărilor cu partidele politice pe care le-am planificat pentru astăzi și pentru mâine să consult în premieră un nou actor: societatea civilă. Voi convoca pentru vineri după-amiază un grup care reprezintă atât societatea civilă, cât și ceea ce se numește strada. Este important pentru mine și doresc să le cunosc părerile și opțiunile", a spus Iohannis.

Citeşte şi: Proteste în toată ţara: Zeci de mii de oameni au manifestat împotriva politicienilor şi în memoria victimelor din Colectiv

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ