Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook pentru credincioşii ortodocşi

| 30 ian, 15:40

Președintele Klaus Iohannis a participat, vineri, la Patriarhia Română, la liturghia cu prilejul sărbătorii Sfinților Trei Ierarhi.

"La invitația Patriarhului Daniel, am participat în această dimineață la liturghia prilejuită de sărbătorirea, în calendarul ortodox, a trei mari trăitori și părinți ai creștinismului: Vasile cel Mare, Grigorie Teologul și Ioan Gură de Aur. Așa cum am anunțat încă de la începutul mandatului meu, voi vizita, treptat, cultele legal reprezentate în România, transmițându-le tuturor un mesaj de încurajare în slujirea oamenilor și în construcția unei societăți solidare și tolerante", a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, întâlnire cu Patriarhul Daniel

La începutul anului, președintele Klaus Iohannis afirma că, pe parcursul mandatului său, va participa, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din țara noastră.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ