Klaus Iohannis, mesaj pentru Biserica Creștină Baptistă

| 29 mai, 10:33

Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia Congresului Cultului Creştin Baptist, în care şi-a arătat aprecierea faţă de contribuţia acestui cult, ca şi a tututor Cultelor şi Bisericilor din România, la dezvoltarea societăţii în ansamblul ei, informează Administraţia Prezidenţială.

"Cu prilejul celui de-al 36-lea Congres al Cultului Creștin Baptist, vă transmit salutul meu cordial și vă felicit pentru organizarea acestui eveniment important pentru comunitatea dumneavoastră și pentru întreaga Biserică Creștină Baptistă. Cred într-o societate pluralistă, care pune în valoare diversitatea identităților sale culturale, etnice și religioase. România împărtășește principiile care fac posibil dialogul într-o Europă unită: libertatea conștiinței religioase, toleranța, multiculturalismul. Evenimentele din ultima perioadă, violențele de natură etnică sau religioasă care tulbură societatea globală în care trăim, ne arată cât de importante sunt și vor continua să fie toate aceste valori", a transmis Klaus Iohannis.

În finalul mesajului, şeful statului a ţinut să ureze comunităţii mult succes în activităţile întreprinse în cadrul Congresului.

"Vă doresc mult succes în desfășurarea Congresului și sper ca ecourile lucrărilor pe care le găzduiți la Oradea să aibă reverberații rodnice pentru întreaga dumneavoastră comunitate", a mai transmis şeful statului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ