Klaus Iohannis, moderator la un summit pe probleme de securitate în Germania

| 11 feb, 18:39

Preşedintele Klaus Iohannis va deschide un important summit pe probleme de securitate, care va avea loc la Munchen. La eveniment participă înalţi oficiali şi analişti politici din întreaga lume.

Klaus Iohannis este în vizită în Bavaria, unde va participa la forumul internaţional de securitate de la München. Preşedintele va fi cel mai important vorbitor de la acest eveniment. El va susţine un discurs pe tema viitorului Alianţei Nord-Atlantice.

Preşedintele Klaus Iohannis a plecat în vizita în Bavaria cu două zile înaintea summitului, probabil pentru a avea timp să se vadă şi cu părinţii săi, care locuiesc acolo. Joi, Iohannis s-a întâlnit cu preşedintele Parlamentului landului german, iar vineri are programată o întâlnire cu premierul bavarez Horst Seehofer, la finalul cărora vor face declaraţii comune.

Pe lângă vizita de oficială Preşedintele se va întâlni şi cu părinţii lui care locuiesc în Bavaria.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ