Klaus Iohannis - Monica Macovei - Traian Băsescu: axa răului se relevă

| 07 noi, 2014

Susținerea condiționată a fostului candidat la alegerile prezidențiale, Monica Macovei, pentru prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, relevă axa răului care tinde să se extindă sub protecția și la sfatul președintelui încă în funcție, Traian Băsescu.

Deși Klaus Iohannis declara sus și tare că nu va negocia voturi pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, fățărnicia i-a fost trădată prin acceptarea sprijinului din partea Monicăi Macovei. Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, i-a trimis o scrisoare prezidențiabilului PDL – PNL, Klaus Werner Iohannis, cu „10 cerințe minimale” privind „chestiuni de principii”, de la Justiție și anticorupție până la economie, prin care îi pune condiții edilului de la Sibiu pentru ajutorul său în vederea câștigării alegerilor prezidențiale.

Citeşte şi: Negocieri eşuate între PSD şi ACL privind întâlnirile dintre Ponta şi Iohannis. Contre Gorghiu-Dragnea

Și astfel, candidatul ACL a primit cu foarte mare bucurie vestea că Macovei îl susține și a declarat că toate elementele prin care fostul candidat la președinție îi condiționează sprijinul se regăsesc și în programul său prezidențial. Plus că acesta a mai afirmat chiar că poate să confirme acest lucru și întru-un document semnat. Ceea ce arată clar că jocurile pe scena politică se fac astfel: cum Macovei dictează, așa Iohannis execută!

Se ne reamintim cum Klaus Iohannis declara că nu va accepta în veci negocieri cu alți politicieni pentru mult râvnita funcție de Președinte al României. „Nu voi negocia cu niciun  politician. Îmi doresc votul direct al românilor, fără să negociez cu politicienii”, spunea Iohannis pierdut în imensa minciună cu care arunca praf în ochii electoratului.

Citeşte şi: Alegeri prezidenţiale 2014. Ce prevede proiectul prezidenţial al lui Victor Ponta în 20 de paşi

Desigur, susținerea din partea Monicăi Macovei pentru Klaus Iohannis era evidentă întrucât în spatele candidatului ACL se află întreaga echipă care l-a făcut pe Traian Băsescu președinte. Klaus Iohannis este înfățișat în mai multe panouri electorale alături de echipa sa din Alianța Creștin Liberală, echipă formată în principal din foștii apropiați ai președintelui Băsescu.

Adrian Videanu, Radu Berbeceanu, Sorin Blejnar, Roberta Anastase sunt doar câțiva din „echipa Iohannis”, ce sunt o colecție de personaje dubioase cu probleme foarte grave în Justiție sau a căror imagine a fost puternic șifonată. Aceștia sunt cei care au dus alături de Traian Băsescu politica de austeritate prin tăieri de pensii și salarii și pe care Iohannis vrea să îi reactiveze pe scena politică.

Citeşte şi: Iohannis dă o lovitură majoră securității naționale

Și pentru că nu erau îndeajuns de mulți penali care să îl susțină pe Klaus Iohannis în campania pentru președinție, Vasile Blaga, șeful de campanie al candidatului PNL-PDL, a fost acuzat că a luat mită 80.000 de euro în cel mai mare dosar de corupție din România și că banii ar fi fost folosiți pentru finanțarea campaniei electorale din 2004 al lui Traian Băsescu.

Klaus Werner Iohannis, înainte de a mai susține cu îndârjenie statul de drept și Justiția din România, ar trebui să se uite în propria ogradă plină cu mafioți, interlopi și penali care au jefuit țara sub regimul Traian Băsescu și să înceapă de acolo curățenia, întrucât candidatul Alianței Creștin Liberale, Klaus Iohannis, va rămâne în continuare fără încredere din partea electoratului român.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 noi, 2014
Vlad
cat de redus trebuie sa fii la minte ca sa votezi cu ponta ? spuneti-mi, va rog, 1 singur lucru bun legat de cacatul asta ipocrit si cu figuri de baiat de bani gata care are impresia ca i se cuvine tot ! un singur lucru bun , atat...
07 noi, 2014
Hikler
Tare prost mai esti bre, "putinelule" ... Krapa-n tihna !
07 noi, 2014
V.Putina
l-am cunoscut pe tanarul Ponta la Soci
este un tanar foarte ascultator
Votati Ponta..
veti primi votca si tancuri
votca pe bani
cu tancurile venim gratis
Votati Ponta,este un tanar de viitor,comunist de-al nostru
07 noi, 2014
Ioana
Ciuma portocalie v-a spalat creierele! Traiti in sec XXI, chestia cu comunismul, Moscova si alte tampenii tin de o mentalitate incremenita in timp. Si uitati-va in ograda lui Werner, gasiti acolo multi prieteni ai rusilor, multi si rai. Cand romanii nu vor mai actiona ca o gloata supusa de o mana de manipulatori fara rusine si scrupule, atunci Romania va ajunge acolo unde merita. gasca PDL-ista care sta acum in spatele lui Werner - omul fantoma e aceeasi care a distrus Romania in ultimii 10 ani! Treziti-va!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ