Klaus Iohannis: Ne merge prost pentru că suntem conduşi prost

| 11 oct, 2014

Aproximativ 20.000 de persoane din mai multe judeţe, conform estimărilor organizatorilor, au participat sâmbătă la Constanţa la un miting de susţinere a candidatului ACL la funcţia de preşedinte al României, Klaus Iohannis.

 

De la tribuna amenajată în Piaţa Farului, Klaus Iohannis a afirmat că trebuie schimbat felul în care se face politică în România.

"Avem o ţară bogată şi frumoasă, dar românilor le merge prost. Eu, la Sibiu, am dovedit românilor că se poate şi altfel şi voi dovedi că în toată România se poate mai bine. Ne merge prost pentru că suntem conduşi prost. Trebuie să schimbăm lucrurile de la vârf ! Este nevoie de altfel de politică în România, de o politică serioasă, de mai puţină gălăgie şi de mai multă aplecare asupra problemelor. Mai puţin spectacol steril şi mai multe soluţii pentru România şi români. Eu propun un preşedinte serios care se preocupă de problemele României. Soluţia mea la toate aceste probleme este România lucrului bine făcut", a afirmat Iohannis.

Candidatul ACL a subliniat că "România lucrului bine făcut înseamnă: economie funcţională, locuri de muncă pentru toţi cetăţenii, un sistem de educaţie serios cu manuale pe bănci, sistem de sănătate serios, toţi românii să aibă un venit al lor şi să nu mai stea cu mâna întinsă la stat".

În discursul său, candidatul ACL a criticat Guvernul pentru că nu intenţionează să prezinte proiectul de buget pentru anul 2015, deşi promite diferite măsuri financiare pentru diferite categorii sociale.

"Eu nu mă lupt cu Victor Ponta, ci cu sistemul care îl reprezintă Ponta. În spatele lui sunt baronii şi găştile de partid. Eu nu mă lupt pentru mine, mă lupt pentru voi, dar nu o fac singur, căci atunci când mi-am depus candidatura am avut susţinerea a 2.214.000 de români", a spus Iohannis.

În încheierea discursului, Iohannis a adus un omagiu generaţiei care a făcut Revoluţia.

"Văd aici, în Piaţa Farului, foarte mulţi oameni care la Revoluţie au fost tineri, au avut speranţe, au dorit o schimbare, au crezut atunci că a venit vremea lor şi au muncit 25 de ani ca să-şi plătească impozitele şi facturile doar ca să trăiască viaţa de pe o zi pe alta. Vă spun, aţi fost o generaţie de sacrificiu şi voi fi preşedintele care se luptă pentru o economie funcţională, pentru locuri de muncă, pentru şcoli şi pentru un sistem de sănătate funcţional. Văd aici în piaţă foarte mulţi oameni cu părul alb. Voi aţi muncit şi în regimul trecut şi în acesta. Voi aţi muncit toată viaţa şi societatea nu va răsplătit îndeajuns. Voi veţi avea în mine un preşedinte care vă respectă. Văd foarte mulţi tineri pe care-i salut. Aveţi viaţa înainte şi pentru voi voi lupta cel mai mult. Pentru voi vreau locuri de muncă bine plătite, să rămâneţi în ţară. Copiii voştri să aibă şcoli bune unde să înveţe meserie pentru a avea un loc de muncă când termină şcoala. Pentru voi, tinerii, voi fi preşedintele care nu doreşte încă o generaţie de sacrificiu", şi-a încheiat Klaus Iohannis discursul de la Constanţa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 oct, 2014
Mirela Ungureanu
Subscriu domnului Klaus! NE MERGE PROST PENTRU CA SUNTEM CONDUSI PROST! A pai normal, la ce avere impresionanta ai tu prin Sibiu, mai vrei sa te votam sa faci avere si in Bucuresti? Hai ce naiba, i-ai pacalit pe sibieni sa te voteze, dar o tara intreaga nu o vei pacali cu siguranta!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ