Klaus Iohannis, o nouă gafă prezidenţială după "Ghinion"

| 03 mar, 23:36

Gafă a şefului statului pe Facebook. Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că „după mai bine de o jumătate de secol de pace, în apropierea granițelor noastre sunt uciși oameni”. Se referă la conflictul din Ucraina. Șeful statului a uitat însă de războiul din fosta Iugoslavie sau de conflictul armat din Transnistria, din anii '90.

În mesajul postat după şedinţa CSAT, Klaus Iohannis scrie că România se află la aproximativ 300 de km de Crimeea, locul unde a început anul trecut modificarea granițelor stabilite după cel de-al Doilea Război Mondial.

„Avem tot interesul ca orice conflict din această parte a Europei să se rezolve pe cale pașnică”, spune şeful statului.

Nu este pentru prima dată când Klaus Iohannis face declarații mai puțin inspirate. Rămâne celebră replica din campania electorală, când, întrebat la un interviu ce le-ar spune profesorilor care nu și-au putut lua case din meditații, a răspuns: „Ghinion!”

Citeşte şi: Primele rețineri în dosarul în care Klaus Iohannis a semnat ca primar al Sibiului

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ