Klaus Iohannis: Oamenii aşteaptă de la mine, ca viitor preşedinte, la mai multă seriozitate

| 12 oct, 2014

Candidatul ACL la Preşedinţia României, Klaus Iohannis, a declarat duminică, la Oradea, că oamenii aşteaptă de la el ca viitor preşedinte să impună un altfel de politică în România, mai multă seriozitate, să aducă mai multă prosperitate şi mai multe şanse.

"În special, oamenii îmi spun că se aşteaptă de la mai multe locuri de muncă. Acesta este exact lucrul pe care mi-l doresc şi eu" a declarat, într-o scurtă declaraţie de presă, Klaus Iohannis.

Întrebat care dintre prerogativele preşedintelui, potrivit Constituţiei, este cel mai greu de aplicat, Klaus Iohannis a răspuns că "toate se aplică relativ uşor".

"Ce este cel mai greu de aplicat, mai degrabă greu de pus în practică, este viziunea preşedintelui. Totodată, consider că acesta este lucrul cel mai important. Preşedintele face lucrurile ce sunt scrise în Constituţie, dar rolul lui este mult, mult mai important pentru societate prin viziunea cu care vine şi, dacă are noroc, o poate pune în practică şi poate să mişte societatea în ansamblul ei", a spus el.

Candidatul ACL la prezidenţiale a participat anterior la o întâlnire cu aproape o sută de oameni de afaceri bihoreni, precum şi la festivităţile prilejuite de Ziua Oraşului.

"Oamenii de afaceri m-au încurajat, mi-au spus problemele lor, doleanţele dânşilor şi am putut să constat că ceea ce îşi doresc dânşii sunt exact lucrurile pe care şi eu le-am propus şi noi, noul mare partid de dreapta, începând de la relaxare fiscală, transparenţă, predictibilitate în legislaţia fiscală la nevoia de infrastructură", a subliniat candidatul ACL.

El a precizat că îi place în Oradea, mai cu seamă că, după festivităţile din parcul 1 Decembrie, a avut ocazia să se plimbe puţin prin oraş.

"Trebuie să spun că vă invidiez pentru parcurile pe care le aveţi în Oradea. În Sibiu, din păcate, stăm un pic mai înghesuiţi în oraş. Sper să le îngrijiţi aşa cum se cuvine, ca să le aveţi pentru foarte multe generaţii", a spus Iohannis.

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, liderul organizaţiei liberale a municipiului, şi-a manifestat onoarea de a-l avea ca oaspete pe liderul PNL şi candidatul ACL la alegerile din 2 noiembrie.

"Este o onoare pentru mine, ca primar, ca dl Iohannis să fie astăzi la Oradea alături de ceilalţi lideri ACL. Sper ca prezenţa dânşilor să fie de bun augur atât în ce priveşte votul din primul tur la alegerile prezidenţiale, dar şi din turul al doilea. Cred că pentru Oradea şi pentru mine, ca român, este foarte important ca alegerile prezidenţiale să fie câştigate de domnul Klaus Iohannis", a menţionat Bolojan.

Klaus Iohannis s-a deplasat ulterior la întâlniri electorale cu oameni din Beiuş şi Aleşd.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 oct, 2014
AMALIA ISTRATE
JOS CU SASUL DE IOHANNIS!
Ce sa poata domn' Klaus? Dupa ce ca e implicat in scandalul cu adoptiile si este clar un vanzator de copii, ii mai dam circumstante atenuante? Domn Iohannis, fiti serios domn'le! Ce ati dovedit ca puteti? Ati dovedit ca puteti fii atat de sarguincios incat sa faceti atat de multe meditatii sa va acopere banii de 6 proprietati? Jos cu sasul de Iohannis! Rusine!
12 oct, 2014
Anca
Klaus-Klaus!
Si tu esti mitoman ma Klaus? Tu ce ai dovedit? Ai dovedit ca poti fura cu acte-n regula! Ai furat tot ce ai putut ca sa-ti faci tu averi in Sibiu! Lasa-neeee!
12 oct, 2014
un om cinstit...
PROSPERITATE? SERIOZITATE? DE UNDE DOMNILOR? Au furat tara cu totu' si pe fata! Ganditi-va cu Iohannis asta sta intr-un apartament lux in plina campanie electorala. Mai bune ramaneati in Sibiu decat sa stati pe banii nostri in Primaverii domnu' Klaus!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ