Klaus Iohannis: Obiectivul meu este să scap România de CORUPŢIA generalizată

| 22 ian, 23:37

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că, din punctul său de vedere, corupţia este o ameninţare la adresa securităţii naţionale, pe care vrea să o ”trateze” sprijinind demersurile anticorupţie, precizând că şi partidele trebuie să-şi schimbe abordarea în această privinţă.

Eu îmi doresc ca la sfârşitul mandatului meu, când mă pregătesc să plec de aici, să putem afirma că în România mai există ici-colo câte un caz de corupţie, dar a dispărut corupţia aproape generalizată. Este un lucru pe care mi-l doresc şi este un obiectiv pe care mi l-am pus. Este clar că România are un potenţial enorm, potenţial de creştere, de dezvoltare, oameni deştepţi, oameni cu viziuni, dar printre altele corupţia ne ţine în loc. Concluzia, trebuie să scăpăm de corupţie, dar în primul rând de corupţi”, a declarat preşedintele Iohannis la Realitatea TV.

Citeşte şi: Mesajul preşedintelui despre cel mai mare caz de corupţie. Ce spune Iohannis despre Dosarul Greblă

Totodată, şeful statului a menţionat că, în calitatea sa de preşedinte, îi va încuraja ”întotdeauna pe cei care se luptă cu corupţia”.

Citeşte AICI cele mai importante declaraţii ale lui Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 ian, 09:08
Adam
Noutate absoluta, doar acum! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
23 ian, 05:28
Maria Stan
Mafia din Apele Romane
Domnule Presedinte daca vreti sa distrugeti coruptia este foarte bine ! toate actiunile Dumneavoastra indreptate pentru realizarea acestui scop benefic pentru Tara vor fi sprijinite de popor! va propun in acest scop declansarea unor anchete severe la Administartia Nationala Apele Romane pentru a se clarifica legal modul cum sau folosit banii publici pentru lucrari facute praf ulterior la inundatii, cum sau furat milione de metri cubi de balast si sau distrus apele cu concursul directorilor cercetati acum penal!!Mentinerea ani de zile in sistemul Mafiot a directorilor cercetati penal pentru a fi santajati ulterior de noua putere in vederea procurarii de bani negri pentru politic!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ