Klaus Iohannis: Ordonanţa lui Victor Ponta ne ajută să scăpăm de trădători

| 01 sep, 2014

Klaus Iohannis, preşedintele PNL, a declarat duminică, la Vaslui, că recenta ordonanţă a Guvernului Ponta prin care aleşii locali au dreptul să se înscrie în alte partide politice decât cele din partea cărora au candidat, ar putea face bine partidelor din opoziţie care ar scăpa de 'trădători'.

'Când te duci la război, preferi să scapi de trădători înainte de bătălia decizivă. Dacă o luăm aşa, poate chiar ne ajută puţin această ordonanţă, dar asta nu o face mai corectă şi nici mai bună', a declarat Klaus Iohannis.

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale a precizat, totodată, că această ordonanţă denotă frica PSD.

Citeşte şi: Cine îi ascultă pe primari?

'Această ordonanţă, care legalizează traseismul politic în admnistraţia publică locală, este un act care denotă frica PSD-ului. Este îngrijorător că în România secolului XXI un partid aflat la guvernare încearcă prin ordonanţă de urgenţă să creeze un avantaj electoral pentru propriul candidat. Dincolo de asta, sunt convins că foarte puţini primari vor pleca de la noi. Vor pleca acei primari care nu au pus umărul la alegerile europarlamentare şi care cu gândul au fost deja în cealaltă tabără. Oricum, partidul va rămâne la fel de puternic şi după eventuale plecări', a afirmat Iohannis.

Klaus Iohannis a efectuat, duminică, o vizită la Vaslui, unde a avut o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii PNL şi PDL din judeţ.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ