Klaus Iohannis: Pentru al doilea tur nu voi face nicio înţelegere cu vreun fost candidat

| 23 sep, 2014

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a anunţat marţi, la Botoşani, că nu va face în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale nicio înţelegere cu vreun alt politician eliminat din cursa pentru Cotroceni.

Klaus Iohannis a declarat că electoratul nu va vota, în turul al doilea, politic. "Pentru al doilea tur nu voi face înţelegeri cu politicieni, pentru că alegătorii nu urmează politicianul pe care l-au votat în primul tur, dacă acela nu a intrat în turul doi. Nu mai avem de-a face cu un electorat cum a fost în anii '90 relativ uşor manipulabil', a afirmat Iohannis.

Liderul PNL este convins că bătălia în turul al doilea pentru Cotroceni se va da între el şi candidatul social-democrat Victor Ponta.

"Oamenii ştiu foarte bine ce vor şi vor găsi în turul doi candidaţi, probabil eu şi Victor Ponta, şi vor stabili dacă vor stânga, cu vechile metehne, cu baroni locali şi recesiune tehnică, sau dacă mă vor pe mine, pe dreapta, cu o echipă care este hotărâtă să schimbe lucrurile în bine', a susţinut Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Val de contestaţii la CCR pentru Iohannis, Tăriceanu şi Macovei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ