Klaus Iohannis, precum steluța Băsescu, strălucește doar la televiziunile prietene

| 11 oct, 2014

După prezența premierului Victor Ponta în emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3, ocazie cu care a și fost lansată invitația la dezbateri în direct, candidatul Klaus Iohannis s-a făcut că plouă...

Victor Ponta candidat. Și ploaia nu s-a oprit indiferent câte eforturi a făcut prezentatorul Antenei 3, promițându-i marea cu sarea, schimbarea formatului, evitarea oricărei confruntări directe cu contracandidatul, a oricărei întrebări -chiar așa!- posibilitatea deci ca președintele PNL să vorbească liber cum și despre ce consideră de cuviință. Dar niciun argument, nicio promisiune n-a fost chip să-l convingă pe Klaus Iohannis. Nici măcar îndemnul lui Gâdea ca Iohannis să vină însoțit de propriul moderator care să-i medieze întrebările și răspunsurile.

Klaus Iohannis candidat. Să fie atât de supărat ”omul lui Băsescu” pe televiziunea ridicată de Dan Voiculescu? Și cum se poate supăra cineva și pe publicul unui post de televiziune, în fond cetățeni cărora le va cere votul peste nicio lună? Se teme de confruntarea cu Victor Ponta, și-au râs alții de acesta pe la spate. Dar nici această explicație nu e acceptabilă, căci Gâdea i-a oferit neamțului posibilitatea să evolueze singur, balerin șef nestingherit, sub lumina reflectoarelor. Klaus Iohannis nu se poate prezenta în fața publicului captiv al Antenelor, profund ostil la adresa acestuia, orice ar spune, face sau promite, au considerat alții. Serios? Dar Victor Ponta cum a putut să se ducă la B1TV, chiar de mai multe ori? Se îndoiește cineva că numai cu simpatie nu l-a primit echipa televiziunii de casă a lui Băsescu? Și, pe urmă, oricât de ostilă ți-ar fi audiența unui post, dacă te temi sau te inhibă atâta lucru, poate că nu ești tocmai potrivit să devii șeful statului, nu?

Citeşte şi: O nouă GAFĂ de proporţii marca KLAUS IOHANNIS

Victor Ponta candidat. Singura explicație ocolită cu grijă, căci îl desființează pe edilul Sibiului, ar fi aceea că nu se poate prezenta în fața publicului ne-având, de fapt, nimic de spus. Discursurile lui sunt o înșiruire de platitudini, scrise de alții, pe care Iohannis le citește împiedicat de pe un prompter. De câteva ori a fost prins chiar cu cioara vopsită, puncte neînțelese dar copiate și asimilate stângaci din platforma rivalului său. Mihai Gâdea și tot publicul ostil n-ar avea practic nimic altceva de făcut decât un pas în spate. Să-i permită candidatului minune, scos de Antonescu din primăria Sibiului așa cum scoate magicianul un iepure din joben, să se desfășoare, să-și expună dificultățile de exprimare și incapacitatea de a înșira fără ajutor din afară câteva idei întregi, legate între ele. În platou, Iohannis s-ar ciocni de sine însuși și s-ar prăbuși în neantul propriu și-n bezna minții ca într-o gaură neagră a rațiunii, care înghite tot și nu mai dă nimic înapoi, nici măcar lumina reflectoarelor. Klaus Iohannis, mai ales lăsat liber și nestingherit, se poate dovedi un spectacol la fel de cumplit precum EBa în trântă dreaptă cu un discurs scris de alții.

Klaus Iohannis candidat. Klaus Iohannis lasă sub o formă sau alta să se înțeleagă că nu mai dorește să fie supus tirului de întrebări despre case, mașini, trafic de copii, trădări de aliați și tratative secrete cu Băsescu. Ce nu înțelege acesta este că interogațiile acelea s-au învechit și nici nu mai sunt importante, până la urmă. Chiar dacă le-a ocolit cu grijă și a tăcut adânc, acele chestiuni s-au lămurit între timp, de la sine. Căci, mai ales când timpul presează, și tăcerea e un răspuns. Românii au aflat tot ce era de aflat, despre Iohannis, chiar dacă nu așa cum era firesc, direct de la acesta.

Citeşte şi: Klaus Iohannis se teme de ICCJ si atunci vorbește despre Microsoft

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 oct, 2014
un om cinstit...
hotii cu hotii...
Normal ca nu accepta decat sa mearga la televiziunile prietene. Intrebarile incomode nu i se vor pune la televiziunile unde merge dansul. Cum si-ar scoate camasa daca ar fi intrebat de traficul de copii? Sau cum si-ar scoate camasa daca ar fi intrebat de cum a strans bani pentru o asa impresionanta avere? Situatia imobiliara a domnului Iohannis este demna de invidiat pentru un profesor. Blonda asta, de care tot ziceti voi, pe care tot atata o critica lumea (mentionez aici) misoginii care nu ar accepta in ruptul capului ca o femeie poate fii mai buna decat ei in acest domeniu al barbatilor, ar fi singura care ne-ar scapa de capusele astea comuniste care ne-au mancat de tot!
Au furat tara cu totu' si pe fata! Ganditi-va cu Iohannis asta sta intr-un apartament lux in plina campanie electorala. Mai bune ramaneati in Sibiu decat sa stati pe banii nostri in Primaverii!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ