Iohannis prezintă luni programul prezidenţial 'România lucrului bine făcut': Acum a venit vremea faptelor

| 29 sep, 2014

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, îşi prezintă luni la Palatul Parlamentului programul prezidenţial ''România lucrului bine făcut''.

Iohannis şi-a depus candidatura la Biroul Electoral Central (BEC) pe 20 septembrie. El a spus că a strâns peste 2.000.000 de semnături şi a susţinut că a intrat în cursa electorală pentru a face o altfel de politică.

'Acum a venit vremea faptelor. Oamenii mă cunosc, sunt mai puţin un om al vorbelor şi mai mult un om al faptelor. Vreau să candidez pentru a face altfel de politică, mai puţin spectacol, mai puţină gălăgie, mai multe soluţii pentru oameni, pentru România. (...) Eu nu am în spate niciun fel de grupuri de interese, niciun fel de trusturi, niciun fel de instituţii. Eu am în spate echipa Alianţei Creştin-Liberale şi cei peste 2.200.000 de alegători care au semnat pentru mine', a declarat Iohannis, la BEC.

Preşedintele PNL a afirmat că îşi propune să obţină în primul tur al alegerilor prezidenţiale 35% din voturi, urmând să se confrunte în turul al doilea cu candidatul PSD, Victor Ponta.

Citeşte şi: Iohannis nu are priză la mase

Iohannis a susţinut sâmbătă, în Piaţa Victoriei, la mitingul de lansare a candidaturii sale la alegerile din noiembrie, că este un om al 'faptelor, nu al vorbelor goale'. El a spus că îşi doreşte o ţară care să meargă în continuare pe drumul european şi euroatlantic, una care foloseşte banii pentru a produce dezvoltare economică şi locuri de muncă bine plătite, 'nu îi pierde în câteva buzunare de partid'.

Iohannis s-a pronunţat pentru o Românie care încurajează iniţiativa'şi nu o sufocă prin taxe şi impozite fără noimă'. Liderul liberalilor a lansat un mesaj către tinerii care votează pentru prima dată la aceste alegeri prezidenţiale şi pentru cei care sunt la început de drum.

'Voi sunteţi viitorul, pentru voi trebuie să construim România lucrului bine făcut. (...) E păcat că România, o ţară atât de bogată, cu atâtea resurse, cu oameni de toată isprava, a ajuns aici', a afirmat Klaus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ