Klaus Iohannis, prins cu minciuna și în cazul vizitei la Grivco

| 03 sep, 2014

Problema legată de vizita buclucașă nu ar fi că lumea e rea și nedreaptă, ci că despre vizita pe care acum Klaus Iohannis o percepe ca profund compromițătoare s-a exprimat la vremea respectivă și... Traian Băsescu.

În plină campanie prezidențială, legat de persoana candidatului Klaus Iohannis, un adevăr tulburător li se dezvăluie românilor. Se pare că des invocatele ”dificultăți de comunicare” ale primarului din Sibiu sunt de fapt simple dificultăți de navigare printre neadevărurile care răsar la tot pasul în jurul persoanei acestuia. Pe măsură ce cursa pentru prezidențiale intră în linie dreaptă și minciunile devin tot mai complicate și aproape imposibil de coordonat. La momentul de față. Românii interesați de politică nu deschid televizoarele decât pentru a afla cu ce minciună a mai fost prins omul providențial băgat de Crin Antonescu pe gâtul PNL. După zavera jenantă iscată în jurul vizitei la Vila Lac, la Traian Băsescu, acum se dovedește că fostul preferat al USL, propus pentru funcția de prim-ministru în 2012 a pierdut șirul întâlnirilor cu un alt personaj important, Dan Voiculescu, la sediul Grivco. Liderul Iohannis nu afirmă că nu și-ar aminti ci este tranșant și se afundă în consecință: nu a fost, habar nu are, lumea e rea.

Problema legată de vizita buclucașă nu ar fi că lumea e rea și nedreaptă, ci că despre vizita pe care acum Klaus Iohannis o percepe ca profund compromițătoare s-a exprimat la vremea respectivă și... Traian Băsescu. Adică, conform ultimei declarații slugarnice a primarului Iohannis: ”cel mai important politician român din ultimii 25 de ani”...

Citeşte şi: Crin Antonescu îi explică lui Iohannis de ce nu poate să îl susțină. Iohannis se face că nu înțelege

Nu-i nimic, liderul liberal găsește repede o rezolvare, scoțând ochii românilor cu o poveste nebuloasă despre pretinsele pretexte politice care l-ar fi făcut pe Traian Băsescu să amintească respectiva întâlnire Iohannis-Voiculescu.

"Povestea cu Grivco a fost adusă atunci în discuție de președintele Traian Băsescu pentru a-și motiva un gest politic, a declarat Iohannis, expunându-se unui val de ridicol atunci când în discuție a intervenit telefonic și Codruț Sereș, care a precizat că: "În perioada 2009, în perioada când se făceau nominalizările pentru funcțiile de prim-ministru, atunci cred că domnul Crin Antonescu a avut loc o discuție chiar la Sibiu cu domnul Iohannis. După care, cei doi au discutat cu domnul Voiculescu și a avut loc acea întâlnire. Eu m-am întâlnit cu domnul Iohannis când a intrat la Grivco, pe hol". Pe hol a rămas deci și cinstea tăvălită a ”catindatului minune” al liberalilor, căci oricum privim problema și coroborând cu alte declarații contradictorii date de Iohannis, fostul ministru al Economiei Codruț Sereș este o sursă cu mult mai credibilă.

Probabil că șutul final pentru Klaus Iohannis, în această chestiune, va surveni o dată cu dezvăluirile făcute chiar de către Dan Voiculescu, de după gratii...

Citeşte şi: PNL în derivă - atac la mame și pensionari

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 sep, 2014
Manipulare
????
Credeam ca al vostru ponta a lamurit problema cu GRIVCO.Sau nu prea cititi ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ