Klaus Iohannis: Procesul meu cu ANI nu va avea influenţă asupra alegerilor prezidenţiale

| 05 aug, 2014

Alegeri Prezidenţiale 2014. Klaus Iohannis, preşedintele PNL, a declarat marţi că este extrem de liniştit şi calm în ce priveşte procesul cu ANI, afirmând că acesta nu va avea niciun fel de influenţă în privinţa campaniei pentru alegerile prezidenţiale.

Klaus Iohannis candidat. 'Sunt extrem de calm şi liniştit în această chestiune. Prima întâlnire de gradul trei între mine şi ANI s-a soldat cu anularea irevocabilă a raportului ANI, a fost vorba atunci de parcul industrial Şura Mică. A doua speţă pe care o am cu ANI, cea cu incompatibilitatea de tipul public- public pentru societatea de apă- canal, am câştigat în prima instanţă, deci raportul de jure nu există, dar ANI a contestat acest lucru la Înalta Curte, iar Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie nu a dat încă termen. Eu evaluez că acest proces se termină cel mai devreme la sfârşitul lui 2015, cel mai târziu probabil în 2016, deci nu va avea niciun fel de influenţă asupra fazei în care aflăm acum cu alegerile prezidenţiale', a spus Iohannis într-o conferinţă de presă.

Prezidenţiale 2014. El s-a întrebat dacă nu cumva ANI creează unele din aceste procese tocmai pentru a furniza teme de campanie electorală.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. Sondajele de stabilire a prezidenţiabilului PNL- relevanţă publică limitată

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ