Klaus Iohannis, reacție în premieră despre Angela Merkel

| 08 noi, 2014

Candidatul ACL la Preşedinţia României, Klaus Iohannis, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că nu a discutat cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel, în timpul campaniei electorale.

'Nu am avut discuţii în timpul campaniei', a afirmat Klaus Iohannis, întrebat dacă a mai discutat cu cancelarul german.

Candidatul ACL a refuzat să spună dacă şi ce a discutat cu Angela Merkel înainte de campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din România.

Pana in acest moment, Klaus Iohannis a evitat raspunsuri clare cu privire la speculatiile unei intelegeri cu Angela Merkel.

Emil Boc îi trădează pe Udrea şi Băsescu: A anunţat pe cine votează

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 noi, 2014
gigi
mai bn klaus dekt ponta
da si nu stii ca si ponta are 7 case? stii de ce nu stii? ca pe sotia lu ponta nici nu o cheama ponta, marele roman ortodox al vostru are alt nume decat sotia tocmai ca sa nu poti stii cate case are el (3) si cate sotia (4)
08 noi, 2014
miha
INFORMATII
Ai nevoie de bani?Iti propun un job usor-3 ore pe zi lucrand de acasa de la calculatorul conectat la internet,poti castiga cel putin 300 dolari pe luna.Nu este o farsa este o oferta foarte serioasa.Nu este nici mlm,nici joc pyramidal.Daca vrei sa afllii mai multe detalii trimite”info” la adresa [email protected]
08 noi, 2014
baseala
Gangavu asta de 6 la mai multe case nu zice ca ar fi mare secret, nu zice ca nu poate vorbi e tembel!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ