Klaus Iohannis se întâlnește iarăși cu Donald Trump

| 18 sep, 10:18

Preşedintele Klaus Iohannis se va afla, începând de luni,  în SUA , pentru a participa la Adunarea Generală ONU.

Şeful statului va rosti un discurs, va participa la recepţia la recepţia organizată de către preşedintele SUA Donald Trump, va avea întrevederi bilaterale cu secretarul general ONU, cu preşedintele Adunării Generale, precum şi cu omologi din alte state. De asemenea, se va întâlni cu reprezentanţii principalelor organizaţii evreieşti din Statele Unite, precum şi cu reprezentanţii comunităţii româneşti din zona Philadelphia.

În discursul din plenul Adunării Generale, Preşedintele României va pune accent pe "importanţa unei ordini internaţionale bazate pe principii şi reguli, pe statul de drept la nivel internaţional, pe nevoia întăririi ONU şi adaptării sale la provocările actuale şi va sublinia necesitatea unui răspuns eficient pentru principalele provocări la adresa păcii şi securităţii internaţionale şi din regiunea noastră".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ