Klaus Iohannis vrea să câștige alegerile prezidențiale doar cu poza de pe afiș

| 03 sep, 2014

„E doar o poză de album”, sau ceva asemănător, spune versul unei melodii care face furori la radio. Parafrazând, „e doar o poză pe un stâlp”, vor spune liberalii despre candidatul lor, Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis candidat. Luni seara, invitat la Turcescu în emisiune, Iohannis a declarat că lumea râde când spune bancuri. Dar ce se aștepta, să plângă? Așa prost le spune? Nu, nu aceasta este declarația care mi-a atras atenția, doar că nu m-am putut abține. Ce mi-a atras atenția a fost următoarea declarație a prezidențiabilului ACL: „vreau să fiu ales preşedinte pentru discursul meu real, nu pentru faptul că aş fi vreun actor”. Uăăăă ... Iohannis vrea ca lumea să-l voteze pe baza discursului. Dacă tot am parafrazat un hit de-o vară, să trecem la autori mai serioși: discursul lui Iohannis e admirabil, e sublim, putem zice, dar lipsește cu desăvârșire.

Citeşte şi: Klaus Iohannis candidat. Confesiunea religioasă – o problemă pentru Klaus Iohannis în relaţia cu electoratul

Alegeri prezidentiale 2014. Ce discurs are Iohannis și nu știam noi? Sau pauzele alea de câteva zile, în care evită să răspundă unor întrebări incomode, sunt considerate discurs? Mai grav este că atunci când se decide totuși să vorbească, minte. A mințit că ultima oară s-a văzut cu Băsescu în 2008, și au apărut imediat dovezile că au mai vorbit și prin 2010, s-au întâlnit și în 2011, au discutat despre „proiecte politice comune”, iar mașina sa a fost fotografiată intrând pe poarta vilei Lac 3, reședința prezidențială. A mințit despre faptul că nu a fost în viața lui la Grivco și imediat au apărut mărturiile celor care au fost acolo cu el. Ce să mai zic despre aburelile referitoare la modul în care a ajuns să fie proprietarul a șase case. Ba că din meditații, ba că de la părinți, ba din banii de la nuntă, ba din banii strânși din chirii, iar cea mai tare, cea cu banii economisiți ca urmare a faptului că nu are copii. De parcă de asta nu are toată lumea câte 6 case, pentru că unii au copii și cheltuie în septembrie câteva sute de lei ca să îi îmbrace, să le cumpere rechizite și altele pentru școală. Fix ăsta era motivul pentru care nu toată lumea își permite să dețină șase case. Nu, averea lui Iohannis n-are nicio legătură cu retrocedările ilegale sau imobilele achiziționate la prețuri derizorii, are legătură cu cele amintite mai înainte.

Candidati prezidentiale 2014. Așadar, în funcție de care discurs să îl voteze lumea pe Iohannis? Dacă ar fi să luăm în calcul doar acest criteriu, atunci primarul Sibiului foarte probabil nu va obține un scor cu două cifre. Nici măcar afișele nu-l vor ajuta, mai ales dacă vor fi lipite lângă cele ale Elenei Udrea.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, un candidat la prezidenţiale contestat din toate părțile

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 sep, 2014
ferenczy-comunicator si bugetofag
Premierul Ponta a decis ca Mirel Palada, consilier pentru strategii guvernamentale, să nu mai îndeplinească şi funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului, pentru aceasta urmând a fi desemnat un alt consilier al premierului, Corneliu Calotă, fost jurnalist la TVR, au declarat MEDIAFAX surse oficiale

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ