Klaus Iohannis vrea să fie președintele unei țări pe care nu o respectă

| 11 oct, 2014

Klaus Iohannis, candidat la funcția de Președinte al României, la alegerile al căror scrutin se va desfășura pe 2 noiembrie, sfidează și dezminte cu nerușinare spiritul și esența românească.

Totalul dezinteres cu care președintele PNL a tratat evenimentele cu adânci semnificații pentru poporul român a fost dezvăluit chiar de senatorul de Sibiu, Sorin Ilieșiu, printr-o scrisoare adresată primarului de la Sibiu.

Senatorul Ilieșiu a întocmit o scrisoare deschisă lui Klaus Iohannis în care îi reproșează acestuia lipsa de interes cu care a tratat zilele de sărbătoare națională pentru români: Marea Unire, Ziua Imnului Național al României și Ziua Drapelului Național. Totodată, senatorul de Sibiu a subliniat și ipocrizia fățișă a liderului liberal prin faptul că de când acesta a devenit prezidențiabil a participat la manifestările publice consacrate României doar pentru interesul de a se expune public.

Reproșurile lui Sorin Ilieșiu au conchis în faptul că de 14 ani de când Klaus Iohannis este primar al Sibiului acesta nu a binevoit niciodată să depună o coroană de flori de Ziua Națională la locul de comemorare a eroilor Unirii, respectiv la Consiliul dirigent ce este situat la două minute de mers pe jos până la biroul lui Iohannis de la Primărie.

Istoria glorioasă a sibienilor în făurirea poporului român, respectiv a orașului Sibiu care a avut cel mai important rol în înfăptuirea Marii Uniri din 1 Decembrie 1918, a fost sfidată de Klaus Iohannis, pentru că prin viclenie și trădare acesta a ajuns urmașul național-liberalilor, partidul care a contribuit la realizarea Marii Uniri, conform lui Ilieșiu. Fapt pentru care senatorul și-a îngrădit amarul într-o întrebare „Cum e posibil, domnul Iohannis, să disprețuiți tocmai dimensiunea națională a partidului pe care-l prezidați?”.

Citeşte şi: Klaus Iohannis candidat. Confesiunea religioasă – o problemă pentru Klaus Iohannis în relaţia cu electoratul

Mai mult, senatorul de Sibiu a anexat scrisorii adresate prezidențiabilului ACL, Klaus Iohannis, și un tabel referitor la absențele și la prezențele liderului liberal în calitate de primar la trei dintre manifestările naționale organizate anual la Sibiu. Iar tabelul indică că procentul absențelor este aproape 100%, timp în care primarul de la Sibiu a dezmințit sistematic idealul de unire al românilor și simbolurile naționale.

Prin urmare, candidatul Klaus Iohannis dă preț expunerii publice în această importantă cursă pentru Palatul Cotroceni, deși acest lucru îi scoate în evidență ipocrizia sa față de români, respectiv incapacitatea de a transmite un mesaj celor cărora vrea să le fie Președinte.

Prezidențiabilul ACL este recunoscut pentru gafele pe care le-a comis atunci când a vrut să comunice cetățenilor informații atât despre programul său prezidențial, cât și atunci când a încercat să se scuze la acuzele ce-i erau aduse. Liderul liberal a dat de fiecare dată cu bâta în baltă, dar mai ales atunci când acesta a recunoscut că este „un politruc”, anume un îndrumător politic în armata sovietică.

Citeşte şi: Klaus Iohannis poftește la borcanul cu mierea imunității prezidențiale

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 oct, 2014
un om cinstit...
Jos cu hotul de Iohannis!
Jos cu hotii! Va intrebari oare de ce domnul Iohannis nu apare pe la televizor? Pai cum sa apara tocmai vanzatorul de copii? Cum si-ar scoate camasa daca ar fi intrebat de traficul de copii? Sau cum si-ar scoate camasa daca ar fi intrebat de cum a strans bani pentru o asa impresionanta avere? Situatia imobiliara a domnului Iohannis este demna de invidiat pentru un profesor. Blonda asta, de care tot ziceti voi, pe care tot atata o critica lumea (mentionez aici) misoginii care nu ar accepta in ruptul capului ca o femeie poate fii mai buna decat ei in acest domeniu al barbatilor, ar fi singura care ne-ar scapa de capusele astea comuniste care ne-au mancat de tot! Au furat tara cu totu' si pe fata! Ganditi-va cu Iohannis asta sta intr-un apartament lux in plina campanie electorala. Mai bune ramaneati in Sibiu decat sa stati pe banii nostri in Primaverii!
12 oct, 2014
Adrian Razvan
Munca la domiciliu
VREI SA FACI BANI DIN INTERNET ?
Salutare tuturor. Nu va asteptati sa castigati atatia bani incat de maine va lasati de serviciu, dar in timp se poate ajunge la cateva zeci sau chiar sute de euro lunar facand ceva ce ne relaxeaza pe toti: sa te joci. Cateva clickuri si ai terminat treaba. Nu trebuie sa petreci ore in sir in fata calculatorului, doar cateva minute in fiecare zi. Trimiteti ’’Info’’ la adresa de email: [email protected]
11 oct, 2014
ion laura
Risipa
la ACL am vazut mare risipa de bani, pungi cu cadouri pentru cei care au venit, altfel vai de ei, ar fi vorbit Iohannis zidurilor din Piata Victoriei! Si asa n-a spus mare lucru, a repetat de cateva ori "lucru bun facut", numai el stie ce vrea sa insemne, e un slogan anost, fara sens si fara noima, neatractiv! Lucru bun facut!!Poate bine facut, dar bun facut???!!!! Inseamna ca a copiat cuvantul "bun" de la sloganul Elenei Udrea intentionat! Lipsiti total de inspiratie cei de la creatie, ca si candidatul de altfel!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ