KLM sărbătoreşte 95 de ani cu bilete de 95 de euro

| 07 oct, 2014

KLM sărbătorește astăzi, 7 Octombrie 2014, 95 de ani de activitate, fiind cea mai veche companie aeriană care operează sub același nume încă de la început. KLM România marchează acest moment cu un eveniment organizat în Aeroportul Internațional Henri Coandă dar și cu o promoție gândită special pentru această zi.

KLM sărbătorește 95 de ani de activitate cu o ofertă promoțională de 95 de euro pentru zborurile dus-întors pe ruta București-Amsterdam. Oferta este valabilă doar astăzi pentru călătoriile efectuate în perioada 1 Noiembrie 2014 - 31 Martie 2015, iar rezervările se pot face pe site-ul www.klm.ro sau la agențiile de turism.

Astăzi, pasagerii celor 3 zboruri operate de KLM pe ruta București-Amsterdam vor primi, la îmbarcare, un certificat personalizat prin care se atestă că au sărbătorit cei 95 de ani ai KLM “făcând ceea ce compania iubește cel mai mult - zburând.”

De asemenea, pasagerii vor avea ocazia să facă fotografii aniversare și vor primi mici cadouri din partea companiei.

Pe lângă oferta aniversară ce include bilete de avion spre Amsterdam la 95 de euro, dus-întors, compania a pregătit și o ofertă promoțională valabilă doar 3 zile, cu destinații din Asia, Africa și America de Sud.  

Câteva exemple de tarife promoționale:
•    Beijing, Hong Kong și Shanghai de la 495 euro
•    Kuala Lumpur, Singapore și Jakarta de la 595 euro
•    Nairobi și Johannesburg de la 595 euro
•    Panama, Rio, Sao Paolo, Brasilia de la 695 euro

KLM a fost fondată în anul 1919, fiind astfel cea mai veche linie aeriană ce și-a păstrat numele original. În 2004, Air France și KLM au format alianța Air France KLM.  Din această alianță a rezultat cel mai puternic grup aviatic European, bazat pe două brand-uri și hub-uri puternice - aeroportul Schiphol din Amsterdam și aeroportul Charles de Gaulle din Paris. Păstrându-și identitatea, grupul se concentrează pe 3 aspecte esențiale: transportul pasagerilor, mentenanța aeronavelor și transportul de marfă.  


Tag-uri: Amsterdam, KLM
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ