Korodi: Nu am avut nicio discuție până acum, nicio negociere. Conducerea UDMR se va întruni să decidă

| 16 iun, 15:50

Conducerea UDMR se va întruni în zilele următoare pentru a lua o decizie în privința 'direcției' la moțiunea de cenzură, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, liderul deputaților Uniunii Attila Korodi, precizând că până acum nu a avut loc nicio discuție și nicio negociere cu alte partide.

"Nu am cunoștință de așa ceva, ca lider de grup nu pot să confirm, nu am cunoștință de vreo negociere", a spus Attila Korodi, întrebat dacă UDMR negociază cu premierul Sorin Grindeanu.

El a adăugat că forul de conducere al UDMR se va întruni pentru o discuție internă privind situația existentă.

"Ceea ce iau eu în calcul este să se întâlnească forul de conducere a UDMR pentru o discuție internă. Nu fac nicio supoziție, nu am avut nicio discuție până acum, nicio negociere. Ne vom întruni în Consiliul de conducere, vom analiza problema aceasta, vom creiona, probabil, o direcție în care să mergem zilele următoare, să vedem dacă se depune moțiune de cenzură, cum vedem această problemă. Probabil vor fi după aceea discuții cu partide politice, pentru că este normal în situații de genul acesta și după aceea se va ști pe ce direcție vom merge la moțiunea de cenzură", a subliniat liderul deputaților UDMR.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ