Kovesi: CCR nu a dezincriminat infracțiunea de abuz în serviciu. Vom ataca cu contestație în anulare decizia de la Alba Iulia

| 16 feb, 13:11

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a declarat joi că reprezentanții DNA vor ataca soluția dată de Curtea de Apel Alba Iulia care prin care s-a decis încetarea imediată a unei pedepse cu închisoarea, constatând că abuzul în serviciu a fost dezincriminat.

”Această soluție de la Curtea de Apel Alba Iulia nu o pot comenta. După apariția acelei decizii, am analizat motivarea. Am decis să atacăm cu contestație în anulare. Este o decizei izolată.  În cursul anului trecut, după apariția deciziei CCR, au fost mai multe soluții de condamnare pentru abuz în serviciu”, a declarat Kovesi.

De asemenea, șefa DNA a spus că infracțiunea de abuz în serviciu nu a fost dezincriminată prin decizia Curții Constituționale.

”CCR nu a dezincriminat infracțiunea de abuz în serviciu. (...) Nu avem de-a face cu o dezincriminare. Este o soluție izolată”, a declarat șefa DNA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ