Kovesi, după întâlnirea cu ministrul Justiției: Nu mi-a cerut demisia. Nu intenționez să-mi dau demisia

| 27 mar, 19:55

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a afirmat luni, după întâlnirea cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, că nu i s-a cerut demisia și că nu intenționează să își dea demisia.

"Nu mi-a cerut demisia, nu intenționez să-mi dau demisia, nu am de ce să îmi dau demisia, DNA și-a făcut treaba. A fost o discuție despre care nu doresc să dau foarte multe detalii, veți afla după ce se termină această etapă", a declarat Laura Codruța Kovesi la ieșirea din Ministerul Justiției.

Întrebată dacă a acționat corect în ceea ce privește instrumentarea dosarul privind OUG 13, Kovesi a răspuns: "Întotdeauna am acționat corect".

Luni, ministrul Justiției a anunțat că va prezenta pe 29 martie concluziile evaluării activității procurorului general Augustin Lazăr și a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

"Am făcut evaluările, cele 14 zile s-au împlinit chiar de aseară. Voi proroga termenul cu două zile (...). Miercuri, la orele prânzului, voi organiza o conferință de presă (...) și vă voi da toate amănuntele", le-a declarat ministrul jurnaliștilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ