Koveşi, PRIMA declaraţie despre audierea Elenei Udrea

| 29 ian, 12:23

Procurorul șef al DNA Laura Codruța Kovesi a declarat joi că Elena Udrea a fost citată într-un dosar mai vechi înregistrat la DNA, nefiind vorba de unul nou.

Kovesi a afirmat că nu poate face alte precizări cu privire la vreo calitate procesuală a Elenei Udrea. "Este adevărat, a fost citată pentru a fi audiată într-un dosar care este înregistrat de mai mult timp la DNA, nu este un dosar nou. În acest moment nu pot să vă fac alte precizări, o să primiți informații. Nu pot să vă spun în acest moment nici un fel de detaliu cu privire la vreo calitate procesuală sau cu privire la ceea ce se întâmplă în timpul audierii", a spus Kovesi.

Deputatul Elena Udrea este acuzată de procurorii DNA de săvârșirea infracțiunilor de spălare de bani și fals în declarații de avere în dosarul Microsoft, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Avocat, mesaj pentru Elena Udrea: Să te ajute Dumnezeu, dacă mai poate

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 ian, 19:12
edi
Munce pe Internet
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
29 ian, 17:21
Tibi
Munca la domiciliu
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ