La ce posturi TV se va vedea LIGA I în următorii cinci ani

| 06 mar, 2014

Sky Broadcast Limited, firma care a cumpărat drepturile de TV ale Ligii I pentru urmatorii cinci ani, va achiziţiona două posturi din România pe care le va dezvolta pentru a transmite meciurile.

Arpad Paskany, patronul lui CFR Cluj, suspectat că ar avea legături cu firma care a cumpărat drepturile de televizare ale Ligii I, Sky Broadcast Limited, a făcut o dezvăluire-bombă.

"Voi vinde canalele mele de televiziune pentru că ei au nevoie să descarce drepturile de televizare. Nu vor mai fi posturile mele, vor fi ale dânşilor. Banii respectivi nu reprezintă un efort financiar pentru ei. România are noroc, compania respectivă are ca ţintă Rusia. Ei vor să se extindă spre Europa de Est. Ei voiau prima dată Ucraina, unde sunt câteva echipe cu bugete foarte mari. Ei au renunţat la Ucraina din cauza problemelor de acolo. Le-au simţit de toamna trecută. Aşa s-au orientat către România", a spus Arpad Paszkany la Digi Sport.

Transilvania Look şi Look TV sunt posturile deţinute de Arpad Paszkany.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ