Lansarea candidaturii lui Victor Ponta la prezidenţiale, un succes şi în online

| 22 sep, 2014

De curând,  pagina de Facebook a premierului a atins cifra de 500.000 de susținători, dovedindu-se astfel unul dintre cei mai populari şefi de Guvern din Europa şi unul dintre cei mai apreciaţi politicieni români, din punct de vedere al susţinerii pe reţeaua socială.

Peste 70.000 de persoane l-au susţinut pe Victor Ponta sâmbătă, pe Arena Naţională, cu ocazia lansării candidaturii la alegerile prezidenţiale. Evenimentul a fost unanim apreciat pentru buna organizare, iar discursul lui Ponta a impresionat prin mesajele echilibrate şi pozitive. Şi în online, pe reţelele de socializare, sute de mii de persoane au apreciat şi preluat postările premierului de pe Facebook.

De curând,  pagina de Facebook a premierului a atins cifra de 500.000 de susținători, dovedindu-se astfel unul dintre cei mai populari şefi de Guvern din Europa şi unul dintre cei mai apreciaţi politicieni români, din punct de vedere al susţinerii pe reţeaua socială. Iar Victor Ponta nu-şi dezamăgeşte susţinătorii. Prin postări zilnice îi ţine la curent cu privire la activitatea acestuia. Iar la evenimentele importante, pagina de Facebook a preşedintelui PSD este asaltată de sute de mii de utilizatori, care apreciează, comentează şi preia postările.

În acest fel s-au desfăşurat lucrurile şi sâmbătă, cu ocazia lansării candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale. Sute de mii de utilizatori au apreciat postările şi pozele premierului de pe Arena Naţională. Mai mult, susţinătorii, prin comentarii, şi-au exprimat mândria pentru evenimentul de lansare şi au apreciat discursul premierului. Comentariul lui Aurel Buse este grăitor: „Nu am mai trait de mult cu asa emotii. Ma simt fericit si vreau sa traiesc demn in tara mea, nu umilit, cum am fost pana acum. Succes domnule PONTA! VA VREAU PRESEDINTE!”.

Citeşte şi: PREZIDENȚIALE 2014. Victor Ponta nu are rival nici în spațiul virtual

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ