Lansarea lui Ponta – reîntoarcere la locul victoriei din 2012

| 21 sep, 2014

Lansarea candidaturii lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale este un eveniment cu adevărat grandios, modern şi plin de simbolistică. Lansarea are loc pe Arena Naţională, alături de peste 70.000 de susţinători.

Locul este unul cu adevărat special pentru social democraţi în contextul în care tot aici, tot alături de peste 60.000 de oameni, a fost lansarea candidaţilor USL la alegerile parlamentare din 2012, alegeri în care au obţinut cele mai bune rezultate din istoria partidului. Deci, reîntoarcerea lui Victor Ponta la locul victoriei din 2012 a fost un gest firesc.

17 octombrie 2012 a fost ziua în care USL îşi lansa pe Arena Naţională candidaţii la alegerile parlamentare şi toţi ochii erau aţintiţi asupra celor doi copreşedinţi ai Uniunii. Victor Ponta era premierul României, iar Crin Antonescu urma să fie candidatul USL la alegerile prezidenţiale. Victoria zdrobitoare a USL din alegerile parlamentare din decembrie 2012 nu a mirat pe nimeni. În sfârşit se născuse în România o forţă politică capabilă să i se opună lui Traian Băsescu, care începea să se obişnuiască cu înfrângerile.

Din cauza unor greşeli politice, Crin Antonescu, din candidatul la alegerile prezidenţiale, a rămas pe dinafară. Totuşi spiritul USL nu a murit şi doi ani mai târziu, tot pe Arena Naţională, îl găsim pe Victor Ponta în postura de candidat pentru funcţia supremă în stat, fiind aclamat de peste 70.000 de susţinători. Această lansare a fost plină de simbolostică de la un capăt la altul, iar locul ales pentru acest eveniment nu a fost întâmplător. Arena Naţională este locul în care a început ascensiunea fulminantă a premierului Ponta. Chiar dacă acum nu a mai fost împreună cu Crin Antonescu şi PNL, care s-a aliat cu oamenii lui Băsescu, Victor Ponta a avut parte de o lansare grandioasă, semn că social democraţii şi aliaţii săi sunt puternici şi încrezători în marea victorie.

Citeşte şi: Mesajul lui Radu Beligan pentru susţinerea candidaturii lui Victor Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ