LAVINIA ŞANDRU, de la televizor la DNA. Veste ŞOC primită de realizatoarea TV

| 01 apr, 08:14

Probleme penale ale fostului ministru de Finanţe Darius Vâlcov o afectează şi pe soţia acestuia, realizatoarea TV Lavinia Şandru. Dacă unii o contestă şi îi cer să se retragă, iar colegii de la Realitatea TV îi iau apărarea şi susţin că ea însăşi este şocată de ce au descoperit procurorii DNA, acum a apărut şi varianta anchetatorilor.

Citeşte şi: "MORBID". ADEVĂRATA relaţie dintre Lavinia Şandru şi Darius Vâlcov, scoasă la iveală de un apropiat al cuplului

Surse judiciare au declarat, pentru stiripesurse.ro, că numele Laviniei Şandru apare în referatul procurorilor. Soţia deputatului Daniel Bărbulescu susţine că Darius Vâlcov şi soţia sa, Lavinia Şandru, au fost de mai multe ori în vizită la deputatul PSD.

Bărbulescu este cel care l-a denunţat pe fostul ministru, chiar naşul său, pentru că acesta din urmă i-ar fi cerut să distrugă probele lăsate într-un seif.

Din fericire pentru Lavinia Şandru, acesta este singura ipostază în care apare în dosarul de la DNA al soţului său.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie judecă miercuri contestaţia DNA privind arestarea la domiciliu pentru 30 de zile a fostului ministru de Finanţe Darius Vâlcov.

Tot miercuri, senatorii urmează să ia în discuţie, în şedinţa de plen, cea de-a doua cerere a Justiţiei privind încuviinţarea efectuării în continuare a urmăririi penale, reţinerii şi arestării preventive în cazul lui Darius Vâlcov.

Citeşte şi: Gheorghe Ialomiţianu, despre Darius Vâlcov: Cred că e un om nebun

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ