Lazăr, despre altă numire a lui Kovesi: E posibil să ne gândim la o activitate ce aduce un plus în Ministerul Public

| 11 iul, 14:43

Augustin Lazăr a declarat miercuri, la sediul CSM, întrebat dacă ia în calcul să o delege pe Laura Codruța Kovesi pe altă funcție decât cea de procuror DIICOT, că este posibil să existe discuții privind o activitate ce ar aduce un plus în Ministerul Public, relatează Mediafax.

„Procurorii care își incheie activitatea la DNA de regulă își continuă activitatea în cadrul Ministerului Public, folosindu-și experiența pe care au dobândit-o la DNA. Este foarte posibil să ne gândim la o activitate care să fie bună și care să aducă un plus Ministerului Public cu experiența câștigată la DNA. Urmează să vedem în perioada următoare”, a declarat procurorul general Augustin Lazăr.

 

 

Precizările vin după ce Secția pentru procurori a CSM a decis, miercuri, să o repartizeze pe fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, la DIICOT Sibiu, unde va activa în calitate de procuror, începând cu data de 9 iulie.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ