Lazăroiu: Traian Băsescu va veni alături de Mişcarea Populară după încetarea mandatului

| 15 mai, 2013

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat miercuri seara faptul că preşedintele Traian Băsescu va veni în rândurile Fundaţiei Mişcarea Populară după ce îşi va încheia mandatul la Cotroceni.

"Este fundaţia în care preşedintele se va întoarce după ce îşi va încheia mandatul, nu ştiu dacă într-o funcţie. În momentul acesta nu este membru al Mişcării Populare. După ce îşi va termina mandatul este fundaţia în care se va întoarce", a precizat consilierul prezidenţial Lăzăroiu.

De asemenea, preşedintele Mişcării Populare, Marian Preda, a declarat că şeful statului va participa în perioada următoare la dezbaterile publice şi evenimentele importante pe care le va organiza această fundaţie.

"Domnul preşedinte a spus în mai multe rânduri că va veni alături de noi, va participa direct la dezbaterile publice pe care Mişcarea Populară le va organiza începând din momentul în care vom avea destule filiale. În câteva săptămâni vom anunţa un program al acestor dezbateri, e o problemă de săptămâni. De asemenea, în calitate de susţinător va fi invitat la orice eveniment important al fundaţiei, doar că pentru perioada imediat următoare avem această prioritate a organizării, în special în teritoriu", a declarat Marian Preda.

Marian Preda şi Sebastian Lăzăroiu, împreună cu consilierii prezidenţiali Cristian Diaconescu şi Daniel Funeriu, au participat, miercuri seara, la Galaţi, la lansarea filialei locale a Fundaţiei Mişcarea Populară.

În urmă cu câteva zile preşedintele anunţa că cea mai bună în politică e independenţa. "Şi eu am devenit independent de câteva luni", a spus Traian Băsescu.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ