Legături bolnăvicioase – un nou episod din saga frăției Bercea-Băsescu

| 30 sep, 2014

Pavel Abraham a detaliat nu numai întâlnirea pe care Bercea afirmă că a avut-o cu Sida în Gara de Nord, dar și afirmația acestuia – extrem de gravă- cum că soțul Elenei Băsescu ar fi fost paravanul prin care interlopul plasa ”sacii de bani” spre persoane influente, ca să-i asigure protecția.

Primul mare ”pocăit” al lumii interlope din România, e vorba de Bercea Mondialu, a început să deșerte sacul cu secrete, din câte a afirmat chiar avocatul acestuia, Pavel Abraham, care l-ar fi auzit afirmând în fața instanței, cu subiect, predicat și foarte multe detalii, cum s-ar fi întâlnit cu nimeni altcineva decât ... Bogdan Ionescu, ginerele prezidențial, mai cunoscut în cluburie bucureștene sub porecla de Sida.

Pavel Abraham a detaliat nu numai întâlnirea pe care Bercea afirmă că a avut-o cu Sida în Gara de Nord, dar și afirmația acestuia – extrem de gravă- cum că soțul Elenei Băsescu ar fi fost paravanul prin care interlopul plasa ”sacii de bani” spre persoane influente, ca să-i asigure protecția.

Citeşte şi: Bercea – bagă bani, bani, bani, bagă bani?


“Bercea mi-a spus că trei domenii sunt importante în ce-l priveşte pe domnul preşedinte Traian Băsescu şi faptul că la dânsul au mers banii. Este vorba de furturi de produse petroliere din Portul Constanţa, de furturi de fier vechi împreună cu Mircea Băsescu şi de manipularea alegerilor în zona Dolj şi Olt, când el şi alţi voluntari ai lui ar fi transportat diverse persoane ca să facă vot multiplu. Ei au plătit oameni pentru vot multiplu pentru campania preşedintelui (n.r. - sau pentru altă campanie?!...). Erau în sală preşedintele de instanţă, procurorul, care se pot sesiza dacă vor considera că este oportun. I-am cerut probe, dovezi, documente, înregistrări audiovideo dacă există. Oricum, părea foarte sigur pe el. Poate era şi supărat de toate presiunile care se fac asupra lui şi a familiei sale, dar... să vedem. Eu i-am spus că, în măsura în care îmi aduce probe, voi face unul sau mai multe denunţuri adresate fie DNA, DIICOT sau altui Parchet competent”, a subliniat generalul Abraham, pentru Antena3.
În plasa compromițătoare a cazului Bercea Mondialu, în care a căzut prima oară Mircea Băsescu, fratele președintelui, ar putea să cadă cel puțin încă un membru al familiei prezidențiale, un real coșmar pentru președintele care a eludat la vremea respectivă solicitările insistente pentru o demisie de onoare.

Citeşte şi: Bercea Mondial: Sacii cu bani ajungeau la Traian Băsescu


Având în vederea tacticile uzuale ale lui Bercea Mondialu, cât și determinarea acestuia în urma implicării în scandal a rudelor sale, dar și afirmațiile repetate ale avocatului său, Pavel Abraham conform căruia Bercea i-a cerut să lanseze public întrebarea despre întâlnirea cu Sida, ginerele preşedintelui, la Gara de Nord, putem estima că interlopii dețin și se bazează pe dovezi filmate compromițătoare pentru Sida. Tabloul se complică și prin faptul că sunt din ce în ce mai mulți implicați în acest scandal, Bercea adăugând la lista ”beneficiarilor” și numele lui Vasile Blaga.

Propaganda președintelui, a cărui imagine are cel mai mult de suferit în acest caz, încă nu s-a dezmeticit. Conform publicațiilor apropiate de Palatul Cotroceni, în spatele acestui caz ar fi, nici mai mult nici mai puțin decât Securitatea, singurele explicații oferite fiind de fapt eschive și atacuri la persoana fostului general de poliție, avocatul Pavel Abraham.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 oct, 2014
ferenczy-comunicator
alte legaturi primejdioase-Gandul
Numele premierului Victor Ponta este menţionat în megadosarul fraudelor din IT. În referatul prin care DNA cere urmărirea penală a nouă miniştri, DNA a inserat o declaraţie a unui martor care face referire la premierul Victor Ponta. Din acestă declaraţie reiese că reprezentantul Fujitsu în România, Florică Claudiu, unul dintre personajele cheie ale afacerii cu licenţe Microsoft, ar fi intervenit pe lângă Victor Ponta, şef al Corpului de Control al premierului Adrian Năstase. Martorul citat de DNA spune următoarele: „Persoanele implicate în trafic de influenţă şi luare de mită în acest contract sunt Adrian Năstase, Alexandru Bittner, Remus Truică, Victor Ponta, Ecaterina Andronescu (...) În schimbul acestei susţineri din partea lui Victor Ponta, Fujitsu Siemens Computers a dotat sediul Tineretului Social Democrat cu calculatoare Fujitsu Siemens în baza unei donaţii făcută prin partenerii Fujitsu Siemens Computers, de la acea dată”.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ