Legea eliminării celor 102 taxe merge la vot final în Camera Deputaţilor

| 28 dec, 10:30

Cererea de reexaminare a proiectului de lege privind eliminarea a 102 taxe va fi dezbătută şi votată miercuri, în procedură de urgenţă, la Camera Deputaţilor.

'Biroul permanent a modificat ordinea de zi şi programul de lucru, respectiv astăzi (miercuri - n.r.) vom începe dezbateri de la ora 10,00 în plen, până la 12,30, în principal pe respingeri şi a mai fost aprobat pe ordinea de zi şi PLX 473/2016, celebra iniţiativă cu 102 taxe care ne-a venit de la Senat. Comisia de buget va lucra în acest moment, odată cu plenul, astfel încât până la ora 13,00 raportul să fie gata şi să fie introdus la votul final, împreună cu respingerile pe care le lucrăm astăzi', a anunţat secretarul Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu, după şedinţa conducerii forului legislativ.

El a explicat că acest proiect trebuie dezbătut de urgenţă pentru că, fiind vorba de eliminarea unor taxe, e normal să fie discutat înaintea aprobării bugetului de stat.

A fost modificat şi programul pentru ziua de joi, când deputaţii vor lucra doar în comisii.

Senatul a respins marţi cererea de reexaminare înaintată de preşedintele Klaus Iohannis Parlamentului cu privire la propunerea de lege prin care sunt eliminate 102 taxe, adoptând iniţiativa legislativă în forma transmisă spre promulgare.

S-au înregistrat 82 de voturi 'pentru' admiterea raportului Comisiei pentru buget, care propunea admiterea legii în forma transmisă la promulgare şi respingerea cererii de reexaminare, 32 de voturi 'împotrivă' şi nicio abţinere.

Grupurile parlamentare PNL şi PMP au votat pentru cererea de reexaminare.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ