Legislaţia privind jocurile de noroc online ESTE analizată miercuri

| 02 dec, 09:20

Legislaţia privind jocurile de noroc online în Romania, Bulgaria, Cehia şi Ungaria va fi tema principală a conferinţei World Regulatory Briefing Eastern Europe (WRBEE) organizată, miercuri, la Bucureşti.

De asemenea, în cadrul conferinţei vor fi analizate schimbările legislative anunţate în acest an pentru piaţa jocurilor de noroc din România şi controalele ANAF realizate la casele de pariuri. 

Participanţii vor afla direct de la cei care fac legile şi de la operatorii care activează deja pe piaţa din această zonă care este 
dinamica regiunii est-europene în domeniul gambligului. Printre invitaţii conferinţei se numără Odeta Nestor, preşedinte al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, în timp ce directorul executiv al Asociaţiei Rombet, Dan Iliovici, va fi moderatorul unei mese rotunde. 

Evenimentul este organizat sub patronajul Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN) şi cu sprijinul Rombet, una dintre cele mai active şi reprezentative asociaţii din industria de gambling locală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ