Leonard Doroftei îl desfiinţează pe Lucian Bute

| 03 feb, 2014

Leonard Doroftei a vorbit in termeni extrem de duri la adresa lui Lucian Bute. Fostul campion mondial a facut o analiza a carierei lui Lucian Bute, incepand de la amatori, si a ajuns la concluzia ca acesta a pacalit boxul.

"Imi pare rau sa vad unde a ajuns. La amatori n-a avut nicio performanta. Bute a fost baiat bun, n-a batut pe nimeni. Cum sa-l ridici pe Bute la valoarea mea? Eu m-am batut cu toti in America, am reusit pe pumnii mei! Eu am facut istorie inbox! Lucian a intrat in cusca leilor abia dupa meciul cu Froch. Eu ma bat si acum in meciuri precum cele pe care le-a avut Lucian!", a spus Doroftei la postul Sportro.

Referitor la prezentul lui Lucian Bute, Doroftei a mentionat ca acesta a gresit complet tactica in meciurile cu Carl Froch si Jean Pascal. "Ce face el bazaconiile alea sunt bune, dar daca nu stii sa te misti... Pe Froch a vrut sa-l contreze. Tu, Bute? Cum sa-l contrezi tu pe Froch? Trebuia sa fii in continua miscare in jurul ringului. Antrenorul lui este limitat, ce sa-l invete?", a adaugat Doroftei.


Totodata, Doroftei a tinut sa precizeze ca nu are nicio problema personala cu Bute, ci doar isi exprima parerile ca fost sportiv.

"Nu am nimic cu Lucian Bute, ii doresc tot ce-i mai bun din lume", a conchis Doroftei.

Lucian Bute a anuntat ca va continua sa boxeze chiar si dupa infrangerea cu Jean Pascal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ