LPF-ul lui Gino Iorgulescu a vândut drepturile TV unei firme din Malta

| 05 mar, 2014

Liga Profesionistă de Fotbal, condusă de Gino Iorgulescu, a vândut, pentru cinci ani, drepturile TV unei firme cu sediul în Malta, a dezvăluit site-ul www.oracoluldelabalcesti.ro , deţinut de fostul preşedinte al LPF, Mitică Dragomir.

"Este vorba despre Intel Sky Broadcast Ltd., iar afacerea s-a făcut prin intermediul casei de avocatură Popoviciu și asociații. Firma malteză poartă, încă, pampers, deoarece la capitolul dedicat vechimii nu dăm decât peste un zero. Investiția este fragedă, dar puternică, pentru că oamenii de afaceri care se ocupă de caz sunt extrem de serioși. Surse credibile susțin că două posturi generaliste vor transmite meciurile din Liga I, la prețuri apropiate de cele pe care practică acum ProTv", se arată în sursa citată.

LPF a anunţat ieri, pe site-ul oficial, vînzarea drepturilor TV pentru următoarele 5 sezoane către o firmă din Uniunea Europeană! "În baza acestui parteneriat, LPF va încasa în următoarele cinci sezoane competiţionale, în mod necondiţionat, o sumă anuală netă egală cu valoarea sumelor anuale încasate din cedarea drepturilor de difuzare primite de LPF în sezoanele competiţionale 2011/2012, 2012/2013, 2013/2014.

33,6 milioane de euro cu TVA inclus pe sezon plătesc acum televiziunile care deţin drepturile Ligii 1: DigiSport 1, DolceSport 1 şi Antena 1.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ