LG G5: LIVE TEXT de la Mobile World Congress 2016

| 21 feb, 14:06

LG lansează G5 duminică, începând cu orele 15:00, în Barcelona. . Noobz transmite LIVE evenimentul de lansare al LG G5, care va fi prezentat într-o experinţă la 360 de grade.

Mobile World Congress 2016: LG promite că #FutureIsHere (Viitorul este aici), iar astăzi asistăm la lansarea unuia dintre cele mai aşteptate smartphone-uri ale anului, într-o transmisiune LIVE „de jur împrejur”, la 360 de grade, aşa cum anunţă LG pe contul oficial de Twitter.

LANSARE LG G5 – LIVE AICI

Aşa cum vei vedea în imaginile de pe contul oficial LG de Twitter, lansarea LG G5, la fel ca cea a Samsung Galaxy S7, va fi transmisă LIVE din Barcelona, Spania, cu o zi înainte de începerea evenimentului de tehnologie mondial, Mobile World Congress 2016, a cărei a 11-a ediţie se desfăşoară între 22 – 25 februarie.

Mobile World Congress 2016: „Nu vrem să rămâi în întuneric pentru mult timp”, mai precizează LG, iar dacă „Te enervezi extrem de tare când vezi o baterie descărcată”, ajutorul vine astăzi, 21 februarie.

Unul dintre reprezentanţii LG ne spunea în urmă cu mai bine de o lună de zile că: „următorul telefon îi va face pe mulţi competitori să îşi dea palme peste faţă, întrebându-se de ce nu s-au gândit să vină primii cu ideea. Sau poate s-au gândit, dar nimeni nu a fost capabil să o facă să funcţioneze aşa cum a reuşit LG…”, iar astăzi vom afla în sfârşit ce a vrut să spună cu aceste cuvinte.

LANSARE LG G5 – LIVE AICI

LG G5 – Specificaţii

LG G5 va avea un display dual, la fel ca în cazul V10, confirmat chiar de carcasa oficială a dispozitivului, lansată în urmă cu doar două săptămâni de companie. Pe G5, Snapdragon 820 va face echipă cu 3 GB de RAM şi 32 GB spaţiu de memorie, aceeaşi configuraţie pe care am văzut-o pe G4. În plus, un slot pentru card microSD va fi disponibil şi gigantul implementează funcţia „Always On”. Citeşte mai departe pe Noobz.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ