Lia Vasilescu spune că Stănescu a cerut renegocierea protocolului USL

| 20 mai, 2013

Vicepreşedintele PSD, Lia Olguţa Vasilescu, afirmă că rediscutarea protocolului USL se face la cererea senatorului PNL, Sorin Roşca Stănescu, şi este un lucru binevenit pentru stabilirea unor reguli mai clare.

''Am înţeles că asta a cerut Sorin Roşca Stănescu şi poate este pentru prima dată în ultimul timp când Sorin Roşca Stănescu are dreptate. Probabil era nevoie să stabilim nişte reguli de lucru mai clare, pentru a nu mai avea discuţii, pentru că se pare că unii sunt cu munca, iar alţii sunt cu nimic'', a declarat Lia Olguţa Vasilescu. 

Conducerea Partidului Social Democrat a decis luni desemnarea unei echipe de negociere pentru rediscutarea, respectiv updatarea protocolului Uniunii Social Liberale, a anunţat preşedintele PSD, Victor Ponta, la finalul reuniunii Biroului Permanent Naţional al formaţiunii.

”Sunt lucruri acolo care nu mai sunt necesare - cele referitoare la alegeri locale, la alegeri parlamentare. Au apărut situaţii noi şi cred că după acest moment tensionat trebuie să rediscutăm practic protocolul. Să facem o echipă de negociere, să discutăm cu colegii liberali, pentru că, sincer, cu cei de la PC, de la UNPR nu a apărut nicio problemă în acest sens. Şi sper să găsim soluţiile cele mai bune”, a declarat premierul Victor Ponta, copreşedinte al USL.

El a precizat că protocolul nu va fi renegociat în sensul candidaturii la prezidenţialele din 2014, candidatul USL rămânând preşedintele PNL, Crin Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ